TiriBombe cu sclipici - sugative de card

TiriBombe cu sclipici - sugative de card

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Contor la p… „Nişte boschetăriţe! Că în România se cultivă ideea de a fi vagaboandă! Nu pune nimeni contor în păsărică unei femei! Problema este că televiziunile încurajează, cultivă şi umflă astfel de personaje. Voi le ţineţi în braţe – uite asta bă, a băgat în ea 50 de mâţuri. Da, bă, da’ e o vedetă!”, a tunat Mădălin Voicu în studioul Agentului VIP. Scântei au sărit pârjolind totul şi sângele a ţâşnit pe pereţi când cei doi cavaleri ai moralităţii feminine au pus tirul pe damele de consumaţie teve. Principala ţintă au fost surorile Gabor, una mai … vedetă decât cealaltă. Prima şi-a luat-o Gaboriţa cea mare, pe care Cristi Brancu a umplut-o de glorie nu alta, comparând-o cu deja celebrul „Ţăran cu Maserati”. Agentului VIP îi sărise capsa când a aflat că Moni se laudă prin televiziuni că al ei iubit Mr. Pink, deschide câte o sticlă de vin de 25 de mii de euro, aşa, la mişto, pentru prieteni, că el nu bea alcool. „Cât poţi să fii de mitocancă să spui aşa ceva? E de o cocălărie înfiorătoare!”, s-a zburlit Brancu.

* Comerţul cu muieri. Mădălin Voicu a fost ceva mai calin şi-a numit-o pe Monica „paţachină”. Asta după ce o numise pe Simona Dichiseanu "tiribombă". Dar pe Ramona, sora, tocmai „închiriată” pentru prinţul Al-Habtoor a făcut-o în foi de viţă: „La nivelul la care s-a ajuns în comerţul acesta cu muieri nu mai cred că poate una din fetele – obiectele astea – să vină să pretindă respect, onoare, cinste, şi să se ofuscheze dacă te dai la ea! Nu te gândi că or să ajungă dr. Honoris Cauza pe la 30 de ani când se termină păsărica şi o să-şi facă ele un scop din a deveni personalităţi. În capul lor băieţii sunt de exploatat! Un bancomat”, şi-a apărat buzunarul Voicu. Şi ca să pună capac la toate, le-a comparat pe damele amintite cu o caracatiţă. „Nu scapi! Dacă te-a agăţat cu un singur colţ de la o tentaculă, eşti mâncat. Că te suge şi la propriu şi la figurat”, a tras iute concluzia Mădălin Voicu.
Mai uşor cu morala pe scări, băieţi, că şi voi sugeţi… (pardon de exprimare) audienţă, vorbindu-le de rău pe Gaboriţe şi pe damele de teapa lor. 

Citit 1596 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2012 17:13

1 comentariu

 • postat de roro Vineri, 16 Martie 2012 19:01 Link la comentariu
  0
  0

  O SANSA REALA DE A FACE BANI INTR-UN TIMP SCURT (PANA IN 09.04.2012)


  Atentie! Google castiga miliarde de
  dolari anual din reclama fara sa
  imparta nimic cu noi. Insa din 9
  aprilie 2012, noul motor de cautare
  WAZZUB va oferi 50% din profituri
  utilizatorilor!!! Pentru aceasta
  trebuie doar sa va inregistrati. Daca
  veti invita si alte persoane castigul
  dvs. va spori pe masura. Inscrierile
  se fac doar pana pe 9 aprilie 2012,
  numai pe baza de invitatii de la alte
  persoane inscrise deja. Cei interesati
  pot accesa linkul-invitatie de mai jos
  pentru
  inscriere: http://signup.wazzub.info/?lrRef=13d5a2e4

  DUPA INREGISTRARE SI ACTIVAREA
  CONTULUI , DISTRIBUITI LINK-UL DVS SI
  INFORMATIA ALTOR PERSOANE !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.