Cu braţele şi picioarele larg deschise

Cu braţele şi picioarele larg deschise
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dorel! Te îngroapă (de) viu, te dezgroapă mort. Sinistru, dar adevărat! Poate că fiecare groapă din ţărişoara noastră are un Dorel al ei care a „găurit-o”. Dar ca să ai parte şi după moarte de un Dorel, e deja sinistru! Am văzut ştirea aseară, la Antena 1. Şi la cum mi s-a zbârlit părul în cap o să mă ţină „volumul” trei zile, cât stă şi răposatul pe masă.

Povestea a fost simplă: un Dorel trebuia să sape groapa altcuiva, trecut la cele veşnice. Numai că a săpat-o în altă parte a cimitirului, trezind la lumină un nevinovat răposat care îşi făcea somnul de… veci cuminţel în groapa lui. L-a „săpat” degeaba, că doar nu era să-i vâre un colocatar în „casă”. Aşa că Dorel s-a apucat să sape altă groapă în locul cuvenit.

Povestea a durat trei ore, timp în care mortul s-a „copt” la soare, deopotrivă cu îndureratele rude care au stat şi-au aşteptat sfânta îngropăciune! Cascadorii plânsului nu alta! Numai că Dorel, în loc să aplice sfatul „sapă, frate, sapă!”, a sărit să fugărească ameninţând cu cazmaua în mână televiziunea care venise să filmeze sinistra tărăşenie. Comedie neagră, ce mai! Curat ghinion după moarte! Dorel! Să n-aveţi parte de el!

* Trei piţi, şi toate trei… Cu braţele şi picioarele desfăcute, aşa-i aşteaptă trei „sirene” carpatine, cu Simona Traşcă în frunte, pe cei peste 30.000 de spanioli care vor sosi în ţară să vadă Finala Europa League. Cu buziţele lor botoxate şi sânii expandaţi din decolteuri, fătucile au dat-o deja pe spanioleasca deprinsă în şiruri lungi de telenovele „Acasă”. Ha! Sunt convinsă că spaniolii nu mai au linişte şi răbdare să ajungă mai repede la Pameluţa de România! Că piţipoance n-or avea şi ei acasă!

* Scamele lui Pepe în mintea Oanei. „Tânăr şi neliniştit” o să moară de bătrâneţe, dar scandalul Oana-Pepe va supravieţui eroic. Mi se pare deja o treabă de psihiatrie să te agăţi de fiecare „scamă” a unei relaţii eşuate şi să continui să porţi un război în oglindă aşa cum face Oana încurajată de televiziuni. Să te trezeşti după aproape un an că erai gravidă cu Pepe după ce bărbatul e bun însurat şi aşteaptă să-l facă noua nevastă tătic, ţine deja de patologic. Părerea mea.

Citit 2180 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.