Diamante şi manele. Iar de restul, sudoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nani, nani la răcoare! Precizez: la răcoarea frigiderului! Puşchea pe limba cui gândea la altceva! Deci da, caut ladă frigorifică dimensiunea 1,57 metri, capacitate 49 de kilograme, cu spaţiu suficient şi cât să încapă, la nevoie, şi una bucată pisică. Dacă Donatella Versace trage aghioase la frigider, eu de ce-aş fi mai prejos pe vremurile astea înfierbântate? Să vă explic de la postul Acasă, cum că madam Versace se hodineşte în acelaşi loc în care se „răcoresc” şniţelele, cotletele, copănelele, mazărea boabe, adică în congelator. Desigur, nu se înghesuie pe acelaşi raft cu puiu’ congelat şi burta de vacă, are propria ladă frigorifică special creată pentru ea. Mă întreb ce lenjerie foloseşte şi pe unde respiră… În ciuda somnului arctic (că nu cred că are vreun „Fram”) a implanturilor cu mamele botoxului şi siliconului, după ce se decongelează şi implanturile contractate de ger se fleşcăiesc, diva arată fix ca un pui cu epiderma atârnând. Brr! Da’ până la coadă nu suferă de cald. Aşa că vreau şi eu congelator ca al ei!

* Tinereţe trecătoare… Pe aceeaşi idee „tinereţe fără bătrâneţe”, aflu că Daniela Gyorfi „îşi dă faţa la întors”, ca să o citez, cu pulbere de diamante şi extract de diamant, care cică au efect de hidratare şi antirid. Diamante şi manele… nu, mai bine mergeau manelele cu ceva şvarovschi. Decât să dea banii pe măşti briliantine, mai bine află de la Gabi Cotabiţă cum să fii lac de sudoare tot timpul. Deşi un „discipol” din turma ciudaţilor lui Dan Diaconescu se laudă că i-a dat leacul magic antitranspiraţie, Gabi a respins ferm „panaceul”, demn de reţetele lui Gregorian Bivolaru, şi continuă să se bălăcească în propria sudoare. Da’ măcar are pielea perfect hidratată!

* Iaaaar. Da, Andreea Tonciu s-a despărţit a „ţ-şpea” oară de Niki Mitea cel fotbalist. „De tot”. De data asta ea s-a îndrăgostit de altcineva. Andreuţa încerca să ne convingă de faptul că fluturaşii din stomac îi ies pe nas de atâta euforie. Şi că fericitul de care s-a înamorat nebuneşte, e un băiat frumos, dulce, genul ei - gândirea ei. Eh, deci sigur nu-i vreun geniu, da' poate că are doctorat. Şi mai spunea Tonciu că un preot a sfătuit-o să nu stea în casă şi să-şi facă foarte mulţi prieteni. De când au băgat oare preoţi la Bambu?

Citit 1591 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.