Sexy-îngeraş românesc pentru Leo DiCaprio

Sexy-îngeraş românesc pentru Leo DiCaprio
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bianca Drăguşanu, la TVR „abonament”. „Mai uită şi omul de necaz când se uită în decolteul Andreei! Şi să nu uităm că are, bă, şi ea o vârstă, bă! Adică, dacă nu-i ţine bine sânii corsetul acela, s-ar putea să i se vadă pe sub fustă…”, a comentat veninos Dragoş Pătraru, la „Starea Naţiei”. Adevărul este că trei zile întruna m-au fiert emisiunile tabloide cu decolteul afişat de fosta Zână, la emisiunea de pe TVR. Diva care „Preţuieşte Viaţa” a avut inspiraţia să pună pe ea o vestă, pe sub care a purtat un corset cu un decolteu adânc, corset cam strâmt, care n-a rezistat entuziasmului vedetei, şi i-a tuflit pur şi simplu sânii. Nici nu vreau să mă gândesc cum o s-o îmbrace televiziunea naţională pe Bianca Drăguşanu, dacă negocierile contractuale cu ea se finalizează cu succes. Vorba lui Pătraru, dacă tot a scos TVR România Abonament „artileria de ţâţe în goana după rating” ne aşteaptă vremuri foarte decoltate… Aşa că n-o văd deloc bine de doamna serioasă şi profesionistă Romica Jurca… Şi, la o adică, am temeri şi pentru Mircea Radu.

* Şunculiţe. Am aflat de la Agentul VIP Cristian Brancu despre noile forme ale iubitei lui Bănică Junior, Lavinia Pârva. Cică, recent, la un concert, avea pe dânsa o rochie care-i lăsa la vedere niscai şunculiţe. Dacă stau bine să mă gândesc, nici Zâna nu era vreo silfidă, după vreun an de relaţie cu artistul. Şi acum, serios, la valoarea lui, Bănică poate să „mănânce” şi copănele, nu doar să roadă nişte oase „aschilopate”.

* Frumoasă de-ţi taie răsuflarea. Aşa e românca supermodel care i-a furat inima lui Leo. Leonardo DiCaprio, nu Leo de la Strehaia, ca să fim clar înţeleşi. Am aflat la ştiri că actorul a cunoscut-o pe Andreea Diaconu, unul dintre cele mai bine cotate manechine ale momentului, la o petrecere exclusivistă şi a tras sforile până când i-a luat numărul de telefon de la una dintre colegele de podium. Noul „îngeraş” al lenjurilor Victoria's Secret o să-i pună inima la frigare mai ceva ca Mădălina Ghenea. Părerea mea!

Citit 879 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.