„Briliantul” lustruit de vrăjitoare

„Briliantul” lustruit de vrăjitoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine-şi face de cap cu fotbaliştii. Când ai cele mai lungi picioare din România, poţi să prezinţi orice la televizor. De exemplu, fotbal! Fotbal, nu fotbalişti, cel puţin aşa se laudă într-un promo făcut deştept Roxana Ciuhulescu, moderatoarea „Fotbal Look”. Inspirat titlu! Trebuie să vă spun că, potrivit postului Look Tv, Roxana şi-a început emisia cu dreptul: şi-a făcut de cap în vestiarul CFR Cluj, s-a distrat cu băieţii de la CFR Cluj, sub privirile antrenorului Vasile Miriuţă şi ale preşedintelui Iuliu Mureşan, a fost stropită de fotbalişti (nici nu vreau să ştiu cu ce!), după care i-a predat o lecţie de tactică lui Ionuţ Rada. Ah, şi să nu uit, au făcut cu toţii o şedinţă foto fierbinte. Acum pricep de ce au răcorit-o purtătorii de crampoane. După câte mi-au povestit microbiştii avizaţi, în emisiune Roxana chiar îşi face treaba bine: îi complimentează de zor pe fotbalişti pentru aspectul estetic, că doar de aia se cheamă „Fotbal Look”!

* Habracadabra, mânca-ţi-aş! Doamne, dacă şi Briliantul Adrian Mutu a ajuns să meargă la vrăjitoare, ca să-şi afle viitorul profesional şi să-şi aranjeze meciurile, pardon, ploile… e grav. Am aflat de la România Tv, via Cancan.ro, că alde Mutulică-Fotbalică apare în interceptările anchetatorilor Vanessei. Şi că vrăjitoarea se angaja să-i dezlege Briliantului ceva. Ce? Şireturile? Şireturile viitorului voiam să zic. De parcă i le-ar fi înnodat careva!

Adusă în studio, însăşi Vanessa a recunoscut că briliantul a apelat la serviciile ei, pentru care i-ar fi cerut 50.000 de euro. Şi a primit în schimb doar un buchet de flori, trimis de Mutu printr-un apropiat. Ce galant! Să nu se înfurie Vanessa şi să-i lege altceva… mă scuzaţi, de să nu mai poată înscrie nici în poarta piţipoancelor!

Citeşte şi: Plăceri vinovate cu Vasile Sexy Moroşanca

Citit 1115 ori Ultima modificare Luni, 04 August 2014 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.