„Părăseşte-o înainte de Ziua Îndrăgostiţilor!”

„Părăseşte-o înainte de Ziua Îndrăgostiţilor!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oţil vâră băţul prin gard. Doamne şi domnişoare îndrăgostite, şi cu mari aşteptări de la Valentine’s Day, nu săriţi cu parul. Cu sau fără cratimă, să ştiţi că mama n-are nicio vină, nu mă înjuraţi de ea. Mesajul „Părăseşte-o înainte de Ziua Îndrăgostiţilor” era scris mare, pe tricoul roşu, purtat ieri dimineaţă de Dani Oţil la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Mă rog, era varianta americănească "Dump her before Valentine's Day!”, dar îndemnul e acelaşi. Răutăcioşii ar spune că dacă tot e, teoretic, singur, îşi permite să hulească dragostea sinceră şi durabilă pe care o construiesc cu elan alţii. Eu aş zice că doar a vârât băţul prin gard, ca să irite câinii de pază ai dragostei. Până la urmă, într-o relaţie, Valentine’s Day ar trebui să fie zilnic, nu doar o dată din calendar!

* Ce vrea Ramona Bădescu: dragoste sau sex? „Frumos sau cu muşchi?”, aşa a sunat una dintre întrebările „de încălzire” ale testului de sinceritate la care a fost supusă Ramona Bădescu de reporterii Antena Stars. „Fascinant! Să mă facă să râd!”, a replicat frumoasa vedetă, privind fix în ochiul camerei. „Sex sau dragoste?”, a sunat întrebarea de foc. „Ooo, dragoste! Şi după aceea sex! Ca în gluma aceea: cum vrei tu, şi-apoi mâncăm!”, a parat Ramona, cu în zâmbet larg cât distanţa România - Italia. Şi concluzia Antena Stars: femeie nu te naşti, ci devii! Dovadă e Ramona Bădescu. Rezon!

* Isteria continuă. De isteria Elena Udrea vorbesc. Într-o sarabandă nesfârşită, am ajuns să mă uit la televizor ca să-i văd, la „Răi da’ buni!”, pe foştii vecini ai „Găbiţei”, cum i se spunea în copilărie Elenei Udrea, să privesc la România TV imagini cu celula şi wc-ul turcesc din arestul Poliţiei, iar la WowBiz imagini cu dormitorul matrimonial de la Târgşor, penitenciarul de femei, şi programul lunar de sex între soţi, contabilizat la două ore. Şi încă mă bântuie dilema de ieri dimineaţă a Antenei 3: de ce purta Elena Udrea aceleaşi haine ca în seara ultimului discurs din Parlamentul României. Unde şi-a petrecut ultima noapte de libertate?


CITEŞTE ŞI: Obsesia Elena Udrea

Citit 1212 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Februarie 2015 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.