„Femeile imorale sunt răul acestei lumi”

„Femeile imorale sunt răul acestei lumi”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Doamna Tatoiu şi sexul iepureşte. "Un bărbat care nu e convins că e mascul trebuie să se comporte ca câinii în călduri. Ei nu sunt de vină, mi-e milă de ei! Ele sunt de vină! Femeile imorale sunt răul acestei lumi. Din moment ce o femeie este imorală şi dă naştere unui bastard din egoism merită tot oprobiul lumii", înfiera, cu mânie proletară, doamna Monica Tatoiu, la Antena Stars. Cu alte cuvinte, care terorişti, ce experimente nucleare, foamete ori atentate?! Pistol cu apă! Femeia care sare pârleazul în căsnicia alteia şi profită de bietul soţ nesigur pe masculinitatea lui, aia e pericolul! Mai ales dacă rămâne şi însărcinată! Toată tărăşenia pornise, desigur, de la Valentina Pelinel, care i-a fost prietenă atât de intimă doamnei Tatoiu că apăreau şi împreună în emisiuni tv. La ceas de noapte, mă cruceam împreună cu Agentul VIP Cristi Brancu, pe seama declaraţiilor făcute de stimata Tatoiu, la emisiunea matinală a aceluiaşi post: „Eram împreună la schi, în Italia, când şi-a rupt Valentina piciorul. Cred că pregătea Valentina chestia asta… Eram pe pârtie, a întors, a căzut şi, din momentul ăla, în 24 de ore s-a rupt relaţia. N-am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi n-au copii. În momentul în care faci copii şi te apuci de sex iepureşte, eşti zero din punct de vedere moral”, perora doamna Tatoiu. Cu alte cuvinte, Valentina şi-a nenorocit intenţionat piciorul, ca să poată divorţa! Ştiţi bancul cu găina fugărită de cocoş care nu ştie ce să facă: „dacă stau sunt… imorală, dacă fug sunt proastă, mai bine mă împiedic!”.

* O doamnă rămâne doamnă… chiar şi când e prinsă cu lenjeria intimă în vine. Ei bine, la toată această lapidare publică, Valentina a răspuns cu aceeaşi eleganţă pe care o degajă prin toţi porii fiinţei: „Nu dau replici nimănui. Cine este în măsură să judece? Îmi pare rău că doamna Monica Tatoiu vorbeşte urât la adresa copilului meu nenăscut care n-are nicio vină şi, în acest sens, voi acţiona pe cale legală”.

Asta face diferenţa între o DOAMNĂ şi… Monica Tatoiu.

Citit 2553 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2016 16:03

1 comentariu

 • postat de urata e femeia vicleana si rea
  Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016 14:09
  78.97.221.***
  Femei care se folosesc de barbati ca sa traiasca bine pe banii si munca lor ele neavand nicio meserie si destiind nimic sa faca decat sa se vanda!
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.