De ce derapează bărbaţii în braţele amantelor?

De ce derapează bărbaţii în braţele amantelor?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

S-a rupt lanţul de iubire… „S-a întâmplat! Ştiţi cum e? Ca şi cum ai merge cu maşina pe zăpadă, iar într-o curbă pierzi controlul! Se întâmplă ca noi, bărbaţii, să mai derapăm”, aşa povestea spăşit, cu şorţul de bucătăreasă legat de gât, cântăreţul Dan Ciotoi, invitat într-o emisiune culinară la Antena Stars. Derapajul cu pricina l-a dus în braţele unei amante, desigur, şi putea să-l coste o căsnicie de 25 de ani. „Până la urmă, m-am trezit! A fost un moment cu pânza pe ochi. M-a ţinut două luni şi ceva. Dacă soţia nu mă ierta, pierdeam tot şi cred că aş fi intrat în depresie”, a povestit lăutarul, care s-a întors acasă la nevastă. Culmea e pe noua „iubire” a prezentat-o tot la Antena Stars, în iarnă, când au cântat la un concert la Predeal, ocazie cu care Ciotoi a prezentat-o ca pe viitoarea lui nevastă.

„Am tăiat toate legăturile cu ea. Nu s-ar fi putut, dacă rămâneam îndrăgostit! Mai m-a sunat, dar i-am spus că nu avem ce discuta. Nu era corect din partea mea. Soţia mea a suferit foarte mult. Nu a vorbit urât, deşi avea tot dreptul din lume să o facă. Nu s-a exteriorizat! Genul ei e mai tăcut”, spunea Dan Ciotoi. Recunosc, n-aş fi ştiut cine e doamna Ciotoi, dacă n-aş fi văzut-o în celebra reclamă, frecţionându-l de zor pe cântăreţ cu unguent împotriva durerilor reumatice şi articulare. Adică să joci în reclame antireumatice şi apoi să-ţi ia foc călcâiele după alta, tot cântăreaţă, sună amuzant. Numai că pe Ciotoi nu-l dureau călcâiele sau picioarele, în reclamă, ci braţele şi spinarea… Aşa se explică!

În fine, bărbatul a recunoscut că, pentru a relua relaţia cu soţia, primii paşi au fost să-şi ceară iertare şi să fie sincer. Întrebat cât l-a costat iertarea nevestei, Ciotoi a ocolit răspunsul. „Nu i-am făcut cadouri scumpe, pentru că nu am vrut să o cumpăr cu bani, ci cu sentimente. Am plimbat-o, ca să mă ierte", a spus Dan Ciotoi, la Antena Stars. Artistul este convins că aşa un „derapaj” n-o să se mai întâmple niciodată! Dar încurcate-s căile vieţii!

Citit 1556 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2016 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.