A încins bărbaţii, acum încinge cratiţele

A încins bărbaţii, acum încinge cratiţele
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nesărat. Cu şorţuleţul la brâu, vorba cântecului, blonduţă, cu chip nevinovat, încingea cratiţele dornică să le arate „Chefilor la cuţite” „că o casnică poate fi mai bună ca ei, bucătarii adevăraţi! Şi le-a gătit o supă tradiţională pescărească italienească. Reacţiile chefilor? „O zeamă cu gust de peşte!”. Şi puteau să jure că e făcută de un pescar, un marinar ori de „un bărbat trecut de 50 de ani, gras, trecut de nevastă-sa la dietă”. Mai să nu le vină să creadă privind la făptura serafică de-şi frângea degetele de emoţie!

Sincer, nici mie nu-mi vine a crede că juna încinsese, cu ani în urmă, imaginaţia şi dorinţele bărbaţilor, pozând goală într-o revistă pentru adulţi. „E ceea ce mi-am dorit, a fost unul dintre visele mele care mi s-a îndeplinit, am ajuns acolo unde am vrut cinstit şi, după, m-am oprit”, povestea în timp ce învârtea în cratiţă, că doar e femeie măritată, la casa ei, şi se ocupă de handmade, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi sau animăluţe.

Chit că i s-a reproşat că a făcut o zeamă lungă, fără sare şi grăsime, dar cu usturoi din plin, Claudia a primit două cuţite şi va încinge tigăile în competiţia culinară a Antenei 1. Oare numai tigăile?

Citit 1536 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.