Cine-a bătut-o pe "rivala" Andreei Marin

Cine-a bătut-o pe "rivala" Andreei Marin
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Desfigurată. "Singurele cuvinte pe care i le-am spus eu au fost: "Te rog eu, lasă-ne în pace!". În momentul ăla m-a împins şi, cum eram în picaj, mi-a tras un picior în faţă. Atât ţin minte: eram pe jos îmi curgea foarte mult sânge şi m-am târât de-a buşilea către carosabil, altfel cred că ar fi dat până m-ar fi lăsat acolo lată", mărturisea, la ştirile dimineţii de la România Tv, Sandra, asistenta lui Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin, cea despre care se bârfeşte că ar fi fost motivul divorţului dintre Zână şi medic. Agresiunea, de pe urma căreia faţa femeii a trebuit reconstituită, s-a petrecut acum doi ani, în parcarea unui club. Au trecut doi ani de la teribila agresiune, iar plângerile şi probele depuse la poliţie nu s-au soluţionat nici până acum. Sandra speră că agresorul va plăti măcar în faţa lui Dumnezeu, dacă nu în faţa legii.

Bătaie a mâncat, tot în parcarea unui club, şi Simona Traşcă. Agresoarea a fost o femeie cu care avusese un schimb de replici dure în toaleta localului. Nici în acest caz nu s-a rezolvat nimic.

De-aia mă întreb: dacă în cazul unor femei cu statut de persoane publice poliţia nu-şi face datoria, ce speranţe să mai aibă oamenii simpli?

Citit 5283 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2017 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.