Trei seri de concerte "Danube Rock Sounds"

Trei seri de concerte "Danube Rock Sounds"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cargo, Alternosfera, Subcarpați, byron, Coma, Lupii lui Calancea, Robin and the Backstabbers vor concerta la Galaţi, pe Plaja "Dunărea", la "Danube Rock Sounds", anunţă Primăria municipiului Galaţi.

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 17-19 septembrie 2021, la Plaja "Dunărea", va avea loc Festivalul ”Danube Rock Sounds”, organizat de Primăria municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard".

Iată programul integral al concertelor.

Vineri, 17 septembrie: Jurjak, Via Dacă, TMM, Robin and the Backstabbers, Cargo;

Sâmbătă, 18 septembrie: Over, E.M.I.L., Cuibul, Lupii lui Calancea, Alternosfera;

Duminică, 19 septembrie: Florin Chiriac and the Hippie Band, Toulouse Lautrec, byron, Coma, Subcarpați.

Concertele vor începe zilnic, de la ora 18.30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17.30.

Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi - preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi - preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" (telefoane 0236.465.599, 0753.312.308), precum și online din rețelele blt.ro și iabilet.ro.

Vaccinaţi sau cu test negativ

"Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze, care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR negativ, efectuat în urmă cu maximum 72 ore sau test antigen rapid efectuat în urmă cu maximum 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maximum 14 zile anterior evenimentului). Aceste documente vor fi verificate obligatoriu la intrare. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale", transmite administraţia locală.

Primăria municipiului Galați precizează că a alocat 500.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment.

Mai multe detalii, pe pagina oficială: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.

Citit 1755 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.