"Soacra cu trei nurori", la "Fani Tardini"

"Soacra cu trei nurori", la "Fani Tardini"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" invită publicul la spectacol și în acest weekend. Pentru duminică, 17 septembrie, actorii gălățeni au pregătit, începând cu ora 19,00, spectacolul "Soacra cu trei nurori", o comedie după textul lui Ion Creangă. Regia spectacolului îi aparține lui Dan Mirea, iar scenografia este semnată de Daniel Divrician.

În distribuție, pot fi aplaudați actorii Carmen Albu (Aftimia), Svetlana Friptu (Maranda), Mihaela Lecca-Gorea (Anica), Aureliu Bâtcă (Constantin), Cristina Uja-Neagu (Floarea), Vlad Ajder (Culai), Valeria Taban (Agripina), Adelin Ilie (Gheorghiță) și Lică Dănilă (Popa Leapșă) şi instrumentiștii Tamara Manea, Doru Roșca, Vasile Savin și Ionuț Donose. Spectacolul a avut premiera în iunie 2019.

"O incursiune revigorantă în universul marelui Creangă, spectacolul «Soacra cu  trei nurori» oferă hohote de râs și șansa de a ne analiza și înțelege ceva mai bine modelele de comportament moștenite, familia și pe noi înșine", susțin artiștii Dramaticului.

Biletele la spectacol pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din str. Domnească nr. 59. Informații și rezervări se pot face la telefonul 0758.049.850.

Citit 1018 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2023 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.