Poveşti pentru toate vârstele, la "Gulliver"

Poveşti pentru toate vârstele, la "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 10.30, cei mai mici dintre spectatori sunt așteptați de actorii Teatrului pentru Copii șI Tineret "Gulliver", în sala de spectacole a Dramaticului, la întâlnirea cu "Elefănțelul curios". Timp de 40 de minute, spectatorii mari și mici se vor bucura de o poveste cu animalele preferate, o adaptare după Rudyard Kipling.

Ca temă principală, spectacolul abordează tema comunicării, temă sensibilă în relația copil - adult. Elefănțelul din poveste parcurge un drum inițiatic, o cale a cunoașterii presărată cu întâlniri conjuncturale, experiențe ce au darul de a completa setea de informație a simpaticului personaj.

Spectacolul beneficiază de energia și dăruirea unor actori de top ai Teatrului "Gulliver" și de o regie inspirată, semnată de Aurelian Iorga. Din distribuție fac parte actorii: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma.

Dispariţia diamantului misterios

Spre seară, începând cu ora 18.00, actorii de la "Gulliver" urcă din nou pe scenă, de data aceasta pentru o reprezentaţie care îi vizează pe cei mari.

"Detectivi pe portativ" este un spectacol plin de dinamism și umor, în care misterul dispariției unui diamant straniu poartă personajele prin întâmplări haioase, ciudate, spectaculoase, împletite cu muzica anilor '60. O aventură polițistă în care iepurele recepționer împreună cu ofițerul urs și sergentul ogar încearcă să descopere hoțul, încurcați fiind de împiedicatul lup magician și de inteligenta vulpe cântăreață.

Din distribuția spectacolului fac parte: Andrei Midișan, Nicoleta Miru-Cosma, Andrei Ciugulea, Cosmin Cosma, Andrei Dombrovschi, Ramona Păuc, Rică Lungu şi Mihai Caragață, iar regia este semnată de Cristian Gheorghe.

Citit 886 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 13:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro