Opereta „La Calul bălan”, din nou pe scenă

Opereta „La Calul bălan”, din nou pe scenă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 18.30, gălățenii sunt invitați la Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard", la un spectacol de excepție. Pe scena gălăţeană revine una dintre cele mai spumoase operete din toate timpurile, titlu prezent pe afișele tuturor teatrelor muzicale importante din lume, "La calul bălan", de Ralph Benatzky.

Evocând un peisaj idilic și o frumoasă poveste de dragoste dintre chelnerul șef și frumoasa hangiță, acest spectacol este plin de momente comice, de o muzică fermecătoare și un libret alert, completate de o coregrafie dinamică.

Pe scena Liricului gălățean, opereta "La calul bălan" este unul dintre cele mai longevive titluri, grație concepției regizorale ce-i aparține cunoscutei Migry Avram Nicolau, coregrafiei antrenante, cu scene ample de ansamblu, semnate de Francisc Valkay și scenografiei colorate, gândite în tonuri comice de  Cătălin I. Arbore.

Pe scenă, publicul îi va putea urmări, alături de orchestra, corul și baletul teatrului, pe soliștii: Silvia-Alice Niță, Florin Bobei, Ana Băcanu, Tudorel State, Valeria Drăguș, Mihail Anton, Ovidiu Ghioc, Paul Buța, Alin Munteanu, Costel Donose, Elisabeta Romilă și Sebastian Băncilă.

Sunteți așteptați aşadar să vă bucurați de o "vacanță" de neuitat în lumea veselă a operetei.

Citit 1596 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 12:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.