Oferă-i copilului libertate și protecție în somn cu o apărătoare pentru pat

Oferă-i copilului libertate și protecție în somn cu o apărătoare pentru pat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O apărătoare pentru pat este soluția rapidă și sigură la care poți apela pentru a asigura copilul pe timpul somnului de eventuale accidente. Cele mai frecvente situatii periculoase pentru copil sunt căzăturile din pat.

Un astfel de sistem de protecție se poate monta fie doar pe o laterală a patului, fie pe toate marginile, astfel încât să asiguri un spațiu închis, în care copilul să poată dormi liniștit și să aibă libertate de mișcare. Pe piață, există o mulțime de modele de sisteme de protecție pentru pat, astfel încât să poți achiziționa modelul potrivit nevoilor și etapei de dezvoltare a copilului tău.

Modele de aparatoare pat:

Indiferent de tipul pe care îl vei alege, cu siguranță nu îi vei putea nega eficiența. Iată câteva modele pe care le regăsești în oferta buy4baby.ro:

  • protecții XXL – acest model este cel mai mare tip de sistem de protecție pentru pat pe care îl vei găsi pe piață. Poate fi achiziționat în diverse mărimi, cea mai mare atingând 2 m;
  • protecție de pat pliabilă și super portabilă – este ideală în cazul în care călătoriți des, deoarece poate fi transportată cu ușurință;
  • mini bumper flexibil – un astfel de sistem de protecție este special gândit pentru a oferi protecție copiilor într-un mod mai sensibil, deoarece oferă confort sporit;
  • margine de siguranță pentru pat, rabatabilă – husa cu plasă asigură o circulație adecvată a aerului. În plus, poți vedea copilul atunci când doarme. De asemenea, copilul te poate vedea în momentele în care se joacă în pat, ceea ce îi va oferi un sentiment de liniște și siguranță;
  • bumper împletit – este ideal pentru pătuțurile bebelușilor, pentru a proteja copilul de marginile dure ale acestora.

Apărătoare pentru pat - avantaje și beneficii:

Instalarea unui astfel de sistem de protecții are numeroase avantaje, atât pentru copil, cât și pentru părinți.

Principalul avantaj îl reprezintă siguranța pe care i-o oferi prichindelului tău. Siguranță fizică, dar și emoțională! Astfel, copilul nu doar că va dormi mai liniștit, fără teama că ar putea cădea, ci se va simți și mai relaxat.

Un alt avantaj al montării unei astfel de sistem de protecții îl reprezintă îmbunătățirea calității somnului atât pentru copil, cât și pentru tine. Odată ce îl vei ști în siguranță, vei dormi fără probleme întreaga noapte și nu-l vei mai deranja nici pe el cu verificări sistematice.

Totodată, flexibilitatea acestor sisteme îți oferă posibilitatea de a le transforma cu ușurință din apărătoare pentru pat în țarc de joacă. Copilul se va juca relaxat într-un mediu familiar, iar tu vei fi liniștit că este în afara oricărui pericol.

Beneficiile montării unor protecții de acest tip sunt multiple și își pun amprenta și asupra dezvoltării personalității copilului tău. Faptul că va dormi liniștit și fără să se simtă în pericol îl va ajuta să fie relaxat și fără teama că primejdia îl pândește la fiecare mișcare. De asemenea, crearea unui spațiu de joacă sigur cu ajutorul unei astfel de apărătoare pat îți va oferi posibilitatea de a lăsa copilul să se joace liber și să exploreze mediul înconjurător. Acest lucru îi va crește încrederea în el și îl va ajuta să își dezvolte independența. Pe de altă parte, faptul că cel mic se va juca singur îți va oferi ocazia ideală de a-i putea observa reacțiile și comportamentele și de a adapta jocurile și activitățile etapelor prin care acesta trece. (P)

Citit 450 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2023 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.