Isoterm este firma de izolații care din 2017 transformă casele în cămine confortabile

Isoterm este firma de izolații care din 2017 transformă casele în cămine confortabile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt multe firme de izolații pe piața autohtonă, dar puține dintre ele știu să mânuiască bine un instrument eficient în izolații: spuma poliuretanică.

Isoterm este acea firmă axată doar pe izolațiile din spumă, și asta încă din 2017, de la înființare, astfel că participă activ la transformarea caselor în locuințe confortabile, în care ți-e mai mare dragul să trăiești.

Isoterm, un garant al evoluției în izolații

Firma Isoterm și-a început activitatea în București, unde are și sediul social, realizând lucrări de izolare termică prin aplicarea spumei poliuretanice (și de hidroizolare prin aplicarea de spumă poliuree). Ulterior, a efectuat lucrări în mai multe zone din țară. Încă de la început, fondatorul Isoterm a setat sloganul Evoluția în izolații și, sub această umbrelă declarativă, a mizat pe identificarea de furnizori de top la nivel global care să-i asigure o spumă de calitate înaltă.

Tot din acel moment a pus umărul la popularizarea acestui material izolator, atunci încă necunoscut de toți românii, dar a dorit și să argumenteze de ce spuma a primit denumirea de material-minune în izolații. Misiunea a fost grea, dar ușurată de calitățile imposibil de egalat ale spumei izolatoare. Doar una dintre calități: varianta ei cu celulă închisă este de cinci ori mai densă decât orice alt material izolator de pe piață.

Pentru a împlini acest deziderat de informare a publicului, echipa a investit (și investește) timp în dezvoltarea unui text bogat în informații dar și ușor de parcurs pe propriul site, precum și o secțiune de blog actualizată lunar cu articole vaste dar la fel de ușor de parcurs prin care inclusiv preiau criticile din spațiul public la adresa spumei poliuretanice și le demontează punct cu punct.

Isoterm reușește bazându-se pe calitate.

Se bazează pe echipe de specialiști, pe materiale de calitate și pe aparatură de pulverizat performantă pentru a fi un exemplu de bună practică privind termoizolațiile eficiente energetic și durabile. Cine solicită acești specialiști în izolații pentru izolarea casei nu se va plânge peste ani de mucegai pe sub stratul aplicat sau de o izolație desprinsă după doar câțiva ani de la aplicare – acestea fiind două dintre criticile demontate deja în blog.

Cine poate beneficia de serviciile Isoterm?

Firma de izolații de față este abordată de proprietarii de case care vor să încheie odată cu frigul în casă pe durata iernii, cu atmosfera sufocantă din timpul verii, cu igrasia și mucegaiul pe la colțuri sau cu facturile mult mai mari la energie comparativ cu cele ale vecinilor lor.

Se stabilesc de comun acord câteva detalii iar o echipă este constituită și pornește la adresă în ziua stabilită. Inițial se realizează un audit al clădirii, iar mai apoi se stabilesc pașii și se pregătesc suprafețele vizate. În cele din urmă, se aplică spuma poliuretanică, în straturi succesive până când se ajunge la grosimea optimă. Nu este nevoie de cadre de susținere a izolației, întrucât spuma aderă foarte bine la suprafețe precum betonul, lemnul, fierul etc.

O lucrare de izolare de doar câteva ore va avea beneficii resimțite încă din primul moment, lună de lună, an de an, timp de mai multe zeci de ani. Practic, orice imobil izolat bine cu spumă bună devine un cămin primitor și călduros (iarna) sau plăcut răcoros (vara), pentru toată familia și pe viață – iar compania Isoterm este specializată fix în asta!

Articol redactat de agentie seo

(P) 

Citit 370 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2023 15:54