Cod portocaliu de vânt puternic în zona Galațiului

Cod portocaliu de vânt puternic în zona Galațiului
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

De sâmbătă după-amiază până duminică dimineață, mai multe regiuni ale țării, printre care și sudul Moldovei, din care și Galațiul face parte, se vor afla sub avertizare Cod portocaliu de vreme rea, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Intervalul de valabilitate al avertismentului este 18 noiembrie, ora 18,00 – 19 noiembrie, ora 10,00, iar de așteptat, trebuie să ne așteptăm la vânt puternic. 

În sudul Moldovei, estul Munteniei și în Dobrogea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 85 - 90 km/h, iar în bazinul vestic al Mării Negre, de peste 100 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Dacă intenționați să călătoriți, țineți cont că pentru Carpații Meridionali și cei de Curbură a fost emis tot un avertisment de tip Cod portocaliu, fiind anunțate, pentru perioada 18 noiembrie - ora 14,00 - 19 noiembrie, ora 10,00, intensificări susținute ale vântului, viscol, vizibilitate redusă sub 50 m. 

Citit 8953 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 01:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.