Cum va fi vremea la Galaţi până la Crăciun

Cum va fi vremea la Galaţi până la Crăciun
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Meteorologii au actualizat prognoza pentru săptămâna aceasta și cea premergătoare Crăciunului. La începutul intervalului, valorile diurne vor crește la medii de 7-8 grade, iar apoi va urma un proces de răcire, astfel că maximele vor scădea până la medii de 2-6 grade.

Prima săptămână de prognoză va fi caracterizată de alternanțe semnificative de la o zi la alta a mediilor temperaturilor maxime, acestea urmând a se încadra între 2 și 7 grade, cele mai mari valori urmând să se înregistreze în zilele de 14 și 18 decembrie. În a doua săptămână, tendința valorilor maxime este de scădere treptată, astfel că acestea vor coborî de la medii în jurul a 6 grade, în zilele de 19 și 20 decembrie, până spre 2 grade în ultima zi a intervalului.

În ceea ce privește regimul nocturn, minimele vor crește treptat spre 1-2 grade în nopțile de 14 și 15 decembrie, apoi vor coborî până spre -3 grade, în nopțile de 16 și 17 decembrie. Ulterior, variațiile nu vor fi semnificative, astfel că intervalul 18-24 decembrie mediile vor fi cuprinse între -3 și 0 grade, cele mai mici valori urmând a se înregistra la sfârșitul perioadei de prognoză.

Probabilitatea de precipitații va fi mai mare în zilele de 14, 15 şi 18 decembrie.

Citit 1850 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 14:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.