Meteo 30 mai 2024

Meteo 30 mai 2024
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, potrivit meteorologilor, cerul va fi în mare parte acoperit. Temperatura aerului va atinge valoarea maximă de 24 de grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 16 grade Celsius. Sunt 53 la sută șanse de precipitații, mai ales în cursul dimineţii. Vântul va atinge o viteză de până la 7 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 756 mm coloană de mercur, iar umiditatea relativă va ajunge la 72 la sută. (Informaţii preluate din surse online)

Citit 316 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 13:33

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro