Meteo 26 iunie 2024

Meteo 26 iunie 2024
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, potrivit meteorologilor, cerul va fi în mare parte senin. Temperatura va atinge valoarea maximă de 31 de grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la 18 grade Celsius. Sunt 2 la sută șanse de precipitații. Vântul va atinge o viteză de până la 7 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 761 mm coloană de mercur, iar umiditatea va fi în jur de 45 la sută.

(Informaţii preluate din surse online)

Citit 402 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2024 13:37

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro