Ai putea dărui un CADOU TRĂSNIT cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Ai putea dărui un CADOU TRĂSNIT cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Sursa foto, descopera.ro
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu


O companie americană a lansat pe piaţă lenjeria intimă cu aromă de şuncă, un cadou perfect pentru sărbătorile de iarnă, dedicat persoanelor care iubesc atât de mult carnea de porc încât îşi doresc ca şi părţile lor intime să miroase ca aceasta.

Lenjeria intimă cu miros de şuncă este creaţie a companiei J&D's Down Home Enterprises, cunoscută şi ca J&D's Foods, cu sediul în Seattle, Washington, potrivit mediafax.ro.

Echipa care a conceput acest produs a mai lansat pe piaţă sare cu miros de şuncă (Bacon Salt), floricele de porumb cu miros de şuncă (Baconpop Microwave Popcorn), crutoane cu miros de şuncă (Bacon Croutons) şi maioneză cu miros de şuncă (Baconnaise).

Potrivit J&D's, lenjeria capătă miros de şuncă din vopseaua cu care este imprimat textul de pe aceasta. Mirosul se menţine după mai multe spălări şi poate dura până la un an.

J&D's menţionează că în oferta companiei există şi feţe de pernă cu miros de şuncă, dar şi o protecţie "armură" pentru părţile intime (Naked Bacon Cooking Armor) dedicată celor care preferă să gătească nud.

Citit 1520 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 02:15

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.