Regal muzical oferit de Theodor Munteanu

Regal muzical oferit de Theodor Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Pentru o clipă de iubire”, „Vino iar la pieptul meu”, „Nu vreau să ştiu că au trecut anii”, „S’agapo”, „Prietenia” sunt doar câteva dintre cântecele cu care Theodor Munteanu a cucerit inimile gălăţenilor şi nu numai.

Luni seara, de la ora 18.00, iubitorii de muzică adevărată sunt invitaţi la Teatrul Muzical „Nae Leonard” pentru a asculta din nou glasul cald, inconfundabil al îndrăgitului artist ajuns la o frumoasă aniversare: 50 de ani de carieră, 70 de ani de viaţă.

Theodor Munteanu va fi amfitrionul spectacolului care îi va avea ca invitaţi pe seniorul Nicolae Niţescu, Lucky Marinescu, Doina Ghiţescu – o actriţă de comedie excepţională şi pe Valerică Silion, cel cu care maestrul Munteanu a „început cântarea”.

Gabriel Dorobanţu este şi el invitat să le cânte gălăţenilor la sărbătoarea lui Theodor Munteanu. „Gabriel Dorobanţu îmi e ca un fiu, mai ales că lumea spunea că ar fi băiatul meu deoarece cântăm cam la fel. Sper ca Lucky Marinescu să poată veni, deşi e cam bolnăvioară. Ştiu că îşi doreşte mult să vină pentru că s-a născut la Cahul şi a copilărit la Galaţi. Va fi un concert în care sper să predomine bunul simţ, muzica adevărată scrisă de compozitori şi public ales. Sunt interpreţi mari care au cântat în toată lumea, deci va fi un regal muzical”, ne-a mărturisit sărbătoritul spectacolului, Theodor Munteanu.

Artistul va fi nu numai gazdă, dar şi „solistul de serviciu”, şi le va oferi spectatorilor trei reprize din vastul său repertoriu.

Preţul unul bilet la spectacolul de luni este de 31,8 lei, iar pentru pensionari – 15,9 lei.

Citit 702 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.