A încercat să fure un bebeluș dintr-un spital

A încercat să fure un bebeluș dintr-un spital
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un bărbat a fost arestat în provincia Hatay, din sudul Turciei, în timp ce încerca să fure un bebeluş dintr-un spital, profitând de haosul creat de cutremurele care au devastat sudul ţării, a relatat joi presa turcă, informează Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, originar din Ankara, s-a prezentat drept un ofiţer de poliţie pensionat, la recepţia unui centru medical privat din oraşul Samandag, şi a revendicat un bebeluş, a relatat agenţia oficială de presă Anadolu. Într-o scurtă înregistrare video preluată pe scară largă de posturile de televiziune turceşti, un bărbat îmbrăcat într-o jachetă închisă la culoare, vizibil tulburat, se prezintă şi cere bebeluşul, înainte de a se auzi strigăte care să dea alarma. Acest lucru s-a întâmplat după ce personalul din spital a realizat că documentele prezentate de bărbat la intrare erau false.

Suspectul a fost apoi arestat şi încătuşat. Poliţia a găsit asupra suspectului mai multe cărţi de identitate false şi o sumă mare de bani, 53.000 de lire turceşti (peste 2.600 de euro). De asemenea, bărbatul avea în maşina sa o armă "cu două încărcătoare şi 42 de cartuşe", a precizat postul privat de televiziune NTV. Deocamdată, nu există informații despre motivele bărbatului.

Ministerul turc al Familiei a anunţat miercuri că 1.396 de copii au fost separați de familiile lor în provinciile afectate de cutremur. Seismul din 6 februarie, cu magnitudinea 7,8, a devastat această provincie aflată la graniţa cu Siria şi a ucis peste 40.000 de persoane în Turcia şi Siria vecină.

Citit 2563 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2023 19:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.