Orientul Mijlociu, câmp de luptă pentru bancheri

Orientul Mijlociu, câmp de luptă pentru bancheri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Orientul Mijlociu devine rapid unul dintre principalele câmpuri de luptă la nivel mondial pentru cei mai mari manageri de averi ai lumii, numai Emiratele Arabe Unite urmând să atragă 4.500 de noi milionari în acest an, potrivit companiei de consultanţă Henley & Partners. JP Morgan Chase & Co. şi Deutsche Bank AG se numără printre băncile care vizează regiunea pentru o creştere viitoare, notează Mediafax.

Goldman Sachs Group Inc. a angajat un trio de bancheri de la Credit Suisse, raportează Bloomberg, citat de ZF. Fahad Alebrahim se alătură firmei de pe Wall Street pentru a direcţiona administrarea operaţiunilor din Kuweit, după ce anterior a lucrat ca director general în segmentul de clienţi strategici al băncii elveţiene, potrivit unei persoane care are cunoştinţă despre acest lucru. Consilierii în domeniul averilor Arvind Gulati şi Anthony Hage se vor alătura lui Alebrahim, conform persoanei în cauză, care a cerut să nu fie identificată, deoarece detaliile nu sunt publice.

De asemenea, un număr extins de entităţi bancare recrutează bancheri de la Credit Suisse, în timp ce UBS Group AG pune în aplicare una dintre cele mai mari fuziuni din istoria finanţelor mondiale, după ce a acceptat în acest an achiziţionarea vechiului său rival. Credit Suisse a devenit o putere în Orientul Mijlociu sub conducerea lui Bruno Daher, fostul şef al acestei regiuni.

Citit 443 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2023 16:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.