Poștașii francezi vor deveni livratori de mâncare

Poștașii francezi vor deveni livratori de mâncare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Confruntată cu scăderea drastică a volumelor de corespondenţă, Poşta franceză se reinventează şi consideră că, peste zece ani, "principala activitate a celor 65.000 de poştaşi şi poştăriţe din Franţa" va fi livrarea de mâncare la domiciliu, un sector în creștere, în care este puternic poziţionată, alături de cea a livrării de colete, relatează AFP, citată de HotNews.

În 2023, "La Poste" a livrat 5 milioane de mese, în special persoanelor în vârstă, şi intenţionează să dubleze această cifră în 2024. În 1990, 70% din cifra de afaceri a Poştei era generată de servicii poştale, cifră care va scădea la 15% până la sfârşitul acestui an.

Citit 332 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 16:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro