Un audit scoate la iveală jaful de la o societate a CJ. Drumuri şi Poduri, devalizată cu ajutorul fostei conduceri

Un audit scoate la iveală jaful de la o societate a CJ. Drumuri şi Poduri, devalizată cu ajutorul fostei conduceri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum a ajuns în pragul falimentului o societate finanţată din bani publici * Drumuri şi Poduri a fost devalizată, ani în şir, cu bună ştiinţă, de către fosta conducere a societăţii, chiar sub nasul autorităţilor * Contractele păguboase şi sumele halucinante cheltuite cu personalul sunt "ingredientele" care au pus pe chituci o societate finanţată din banii gălăţenilor


Fostul director al SC Drumuri şi Poduri, Luciano Tudor, a reuşit „performanţa” de a face praf o societate finanţată din bani publici, chiar sub nasul autorităţilor, care au încurajat un jaf de proporţii tocmai prin faptul că au fost ignorante şi au închis ochii la ingineriile financiare ale fostei conduceri.

Un audit efectuat la Drumuri şi Poduri, de către o fimă specializată din Galaţi, scoate la iveală modul în care Luciano Tudor a adus în pragul falimentului societatea aflată în subordinea Consiliului Judeţului Galaţi. Auditul efectuat de către SC Lexexpert Audit SRL din Galaţi a fost comandat de către Petru Tudorache, actualul director al Drumuri şi Poduri, pentru care societatea a plătit aproximativ 1.500 de euro. Controlul vizează activitatea societăţii din perioada 2009-2012, exact perioada în care la „cârma” Drumuri şi Poduri s-a aflat Luciano Tudor.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 10255 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2013 09:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.