UPDATE/ Xenia Dobre, OPERATĂ la un spital din Bucureşti
Foto: Sursa foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

UPDATE/ Xenia Dobre, OPERATĂ la un spital din Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE/ Medicul Xenia Dobre, soţia deputatului Victor Paul Dobre, a fost transferată de la Spitalul Judeţean din Galaţi la un spital din Bucureşti, după accidentul rutier în care a fost implicată în cursul zilei de vineri. Potrivit unor surse, Xenia Dobre urmează să fie operată de chirurgii bucureşteni. În urma accidentului, doctorii au diagnosticat-o cu o fractură de femur drept, cu mai multe fracturi costale şi cu fracturi mai uşoare la celălalt picior. (Remus Basalic)


Medicul Xenia Dobre, VICTIMA unui accident rutier

Medicul Xenia Dobre, soţia deputatului Victor Paul Dobre, a ajuns la spital cu leziuni la nivelul membrelor, după ce a fost victima unui accident rutier. Aceasta conducea un autoturism marca Mini Cooper pe Bulevardul George Coşbuc, iar maşina i-a fost lovită în plin de o alta.

„Un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism marca Audi pe Bulevardul George Coşbuc spre strada Aurel Vlaicu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 60 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea şoferiţei, care a fost transportată la spital”, ne-a explicat Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Şi şoferul care a provocat accidentul a acuzat dureri de cap, motiv pentru care a fost transportat şi el la spital cu o ambulanţă.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de pompieri, care a spălat carosabilul de combustibilul împrăştiat de la maşini. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 16235 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.