UPDATE/ Marşul Jandarmeriei, amânat din cauza vremii

UPDATE/ Marşul Jandarmeriei, amânat din cauza vremii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ORA 15,20/ Marşul organizat de Jandarmeria Galaţi pentru sâmbătă, 28 martie, de la orele 9.30 a fost amânat de organizatori din cauza prognozei meteo, care anunţă pentru zona noastră vreme ploioasă. Iniţiatorii acţiunii prin care se doreşte ajutorarea a doi pompieri cu probleme sociale grave spun că acţiunea caritabilă va fi replanificată la o dată ulterioară, când condiţiile meteorologice vor fi mai favorabile. Conform planificării, marşul ar fi urmat să se desfăşoare pe o distanţă de 10 kilometru, de la unitatea de jandarmi până în pădurea Gârboavele, iar fiecare participant ar fi urmat că contribuie cu cel puţin zece lei.


Sâmbătă, 28 martie, începând cu ora 9.30, jandarmii gălăţeni vor iniţia o acţiune inedită pentru a-şi ajuta doi colegi aflaţi în suferinţă. Militarii vor porni într-un marş care va avea ca punct de plecare garnizoana din strada Traian (lângă Metro) şi vor parcurge un traseu de 10 kilometri, până în Tabăra Direcţiei pentru Sport şi Tineret din Pădurea Gârboavele. Fiecare participant va cotiza, la înscriere, câte 10 lei, sume ce vor fi colectate într-o urnă sigilată care se va deschide la linia de sosire. Banii strânşi vor fi direcţionaţi, în cote egale, către doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă: paramedicul SMURD Doru Melinte, diagnosticat cu o formă severă de cancer, şi plt. adj. Dănuţ Nedelcu, a cărui fetiţă, în vârstă de numai doi ani, are nevoie urgentă de un transplant de măduvă.

"Îi invităm alături de noi pe toţi gălăţenii dornici de mişcare şi care vor vrea ca alături de noi să pună umărul la ajutorarea acestor doi colegi aflaţi în suferinţă. Le recomandăm celor care vor veni să mărşăluiască sâmbătă să poarte bocanci sau ghete", a punctat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Astfel de acţiuni fac parte dintr-un plan al jandarmilor gălăţeni care au de gând ca prin intermediul mai multor sesiuni de marş să strângă fonduri pentru a-şi ajuta, pe rând, colegii cu probleme grave din structurile Ministerului de Interne.

Citeşte si: A salvat zeci de vieţi, iar acum luptă pentru propria viaţă. Un pompier gălăţean are nevoie de ajutorul nostru

Citit 7493 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Martie 2015 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.