Să fie mai în sânge!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce ne facem, domnule? Nici bine nu ne-am spălat de tuşul de pe buletinele de vot (dacă o s-o ardem electronic, nu ne vom murdări la fel de mult la numărătoare), că ne şi apucăm de muncă? Sasul ales preşedinte nu are încă validarea din partea CCR-ului şi e pus pe fapte mari... Herr Klaus, bre, parcă văd că ne chemi la lucru de Crăciun şi de Revelion. Nu s-ar putea ca România lucrului bine făcut să mai rămână puţin în sânge?

* Mi-am înrămat declaraţia lui Găbiţă Oprea, generalul în izmene de la Interne: Victor Ponta este un tânăr care a muncit. Hapciu! Adică, ce, voiai să stea pe leafa conului Ilie, socru-său? Sărmanul tânăr declara duminică dimineaţă, în ziua marelui scrutin, că el, Daciana şi domnul Oprescu de la Primăria Generală a Capitalei nu mai trebuie să fie o generaţie de sacrificiu. Şi pare-se că şi-a votat contracandidatul, dacă ne uităm la mişcările din ultimele zile ale neamţului. Mă întreb, totodată, când s-a sacrificat ultima dată Daciana şi cum a fost...

* Admit, am decupat din context, dar n-am săvârşit crimă de copy-paste. Ponta şi-a luat o săptămână de concediu şi va fi înlocuit de vicepremierul Oprea. Bănuiesc că biletele fuseseră rezervate din timp şi probabil că erau prinse în bugetul pe 2015, dar cine naiba se putea gândi că la Cotroceni va veni bărbatul doamnei Carmen? Mamă, o să-i stea în gât cocteilurile şi somonul! Păcat, tânărul ăsta chiar a muncit.

* Au fost comunicate rezultatele finale ale alegerilor de pe 16 noiembrie 2014. Biroul Electoral Central n-a confirmat spusele lui Liviu Dragnea, din seara exit-poll-urilor. Mai ţineţi minte afirmaţia regelui de Teleorman? Din estimările noastre, domnul Ponta a câştigat la o diferenţă mică, îngăima Livişor, fără pic de salivă pe gât. Diferenţa aia mică a fost de aproape zece procente, dar e posibil să-şi fi băgat nasul şi Vanghelie. A ratat vreo scădere şi, iată, Dragnea s-a făcut de râs.

* Ambramburica, fostă ministresă la păcătoasa Educaţie, a rămas ieri fără imunitate. Aoleu, doamnă, nu staţi aşa - treceţi pe ceaiuri, paracetamol şi vitamine!

Citit 668 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Noiembrie 2014 16:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.