O Apocalipsă, vă rog!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mi-am aruncat un ochi pe calendarul anului 2015, mai exact pe ultima lună, acolo unde miroase a sărbători şi beteală. Naşpa! Crăciunul şi Revelionul vor pica vinerea, aşa că, băiete, o porţie de Apocalipsă la masă, te rog! Pentru ce să mai aştepţi încă un an, dacă zilele de vacanţă fi-vor instalate în weekend?

* Băsescu ia astăzi ultima cină la Cotroceni, mâine vine alt locatar, unul care nu cred că va frecventa bufetul din living. Traiane, măcar murăturile să ţi le iei, bre... În plus, am impresia că o anumită blondă ar trebui să uite drumul până la palat.

* Ce vor face anteniştii după plecarea marinarului din fruntea statului, cum se vor mai organiza ei, pe cine vor lua la ţintă? Mi-e milă de Fuego, dar alt portret-robot de tiran est-european nu-mi încolţeşte în creier. Cum, Trăistariu? Să fim serioşi!

* Când fac trimitere la gloata antenistă, mă refer şi la unii dintre amicii care se joacă de-a ostrogoţii şi vardiştii în subsolul acestei rubrici (varianta on-line). Nu mi-aş dori să fiu porcul vostru de Ignat. De Ignat, mă, nu de Crăciun... M-aţi asoma corespunzător? Aiurea, la cât de generoşi sunteţi în invective, mi-aţi lua fularul Burberry cu mâna veterinarului. La plăcinte, înainte... Înainte era mai bine.

* Ca să dea măsura vremurilor în care trăim, primarul bucureştean de sector Marian Vanghelie anunţă că nu mai organizează tradiţionalul Vanghelion. Păcat, cum se vor mai sifona banii publici? Iar această întrebare e valabilă pentru întreaga ţară.

* Nu înţeleg de ce veganiştii (sau roveganiştii) copiază brandurile gastronomice ale ateilor din bucătărie. Ca să fim bine înţeleşi, ateii din bucătărie sunt ăia care nu se închină la zeul Pătrunjel şi nici la zâna de Soia. De ce să gâdili sarmale de verdeaţă sau ciorbă de burtă fără burtă, dar cu ciuperci? Botează-le altfel, nu văd rostul unei salate de boeuf care nu conţine carne de vită, ouă şi nici alte ingrediente dragi mâncăilor. Nostalgia n-are ce căuta în camera prevăzută cu aragaz, chiuvetă şi televizor mic pentru telenovele.

Citeşte şi: Colindăm, colindăm noaptea

Citit 805 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.