COŞURI DE GUNOI inestetice/ Nu e nevoie de milioane pentru a respecta atmosfera...

COŞURI DE GUNOI inestetice/ Nu e nevoie de milioane pentru a respecta atmosfera...
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe strada Al. I. Cuza, Scara Moruzi, monumentală, locul unde deja vin mulţi miri ca să se pozeze într-o atmosferă romantică de început de secol XX, are, nimic de zis, şi coşuri de gunoi. Ceea ce e foarte bine! Numai că, aşa cum ne-a semnalat şi o cititoare, plasticul, şi într-o culoare stridentă, obişnuitul oranj, al respectivelor coşuri vizibile de la kilometri, intră în contradicţie cu stâlpii de iluminat şi balustradele, cu fason retro!

 

În Brăila

 

La vecinii noştri brăileni găsim însă un model din care ne-am putea inspira: pe strada Mihai Eminescu, stâlpii de iluminat, şi aceia tot în stil retro, sunt însoţiţi de coşuri de gunoi metalice, cam în acelaşi stil. Cu foarte puţină cheltuială, am putea face şi noi un lucru bun până la capăt!

Chestiuni municipale

Micul punct de colectare pentru deşeuri toxice din fotografie, care poate fi folosit de şoferi la o benzinărie de la ieşirea din oraş, ne-a atras atenţia. Am fost întrebat de un trecător: „deşeuri municipale”, aşa cum scria pe container, se referea cumva şi la ceva… politic, sau nu? I-am răspuns, cu sinceritate, că da…

 

Citit 902 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.