Damen Galaţi, PREMIAT de comunitatea de afaceri româno-olandeză

Damen Galaţi, PREMIAT de comunitatea de afaceri româno-olandeză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şantierului Naval Damen Galaţi i-a fost decernat Premiul oferit de Reţeaua de Afaceri Olandezo-Română pentru planul său de responsabilitate socială a întreprinderii, în special pentru iniţiativele grupului privind investiţiile în comunitate. Premiul a fost înmânat, în cadrul unei ceremonii desfăşurate pe stadionul clubului de fotbal PS Eindhoven, de Ben Jager, din cadrul Reţelei de Afaceri Olandezo-Române (Dutch-Romanian Network), şantierul gălăţean fiind reprezentat de Peter de Kiewit, director de vânzări al Damen pentru România. Juriul a oferit premiul drept recunoaştere a contribuţiei pozitive a Damen la dezvoltarea socială a regiunii şi a efectului stimulativ pe care activităţile sale le au asupra relaţiilor comerciale dintre Olanda şi România.

„Damen primeşte cu o deosebită încântare acest premiu, în special deoarece este o recunoaştere a eforturilor noastre atât în ceea ce priveşte propriii noştri angajaţi, cât şi comunitatea locală din Galaţi”, a declarat directorul Damen, Peter de Kiewit.

Cel mai important criteriu care trebuia să fie îndeplinit de câştigătorul premiului a fost acela al investiţiilor în comunitate în România: investiţii dedicate în special publicului larg, fără să vizeze câştigul financiar, precum investiţiile în educaţie, ajutor umanitar etc.

Printre iniţiativele Damen Shipyards Galaţi se numără un program de recrutare şi de dezvoltare a carierei pentru studenţii Facultăţii de Arhitectură Navală a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi pentru elevii şcolilor profesionale din oraş. De asemenea, Damen mai are meritul de a fi sprijinit elevii şi studenţii care au participat la Olimpiada Internaţională de Robotică. Şantierul Naval Damen Galaţi oferă sprijin familiilor nevoiaşe şi acţiunilor caritabile ale unor ong-uri, precum „Inimă de copil” şi „Familia”, dar se implică şi în alte servicii sociale pentru comunitate.

Citeşte şi: ANALIZĂ VL/ Industria navală, noua "locomotivă" a economiei gălăţene

Citit 1536 ori Ultima modificare Luni, 22 Decembrie 2014 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.