LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI: Posturi scoase la concurs de Transurb
Foto: Foto Remus Basalic

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI: Posturi scoase la concurs de Transurb
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Societatea gălăţeană de transport public în comun caută personal pentru mai multe posturi vacante de vatman. Anunţurile de angajare sunt publicate pe pagina de internet a Transurb Galaţi, la adresa transurbgalati.ro/stiri.php.

Persoanele interesate pot depune CV-ul şi o cerere la sediul Transurb (strada Basarabiei nr. 4 - n.r.), până vineri, 24 aprilie. Sunt necesare studii medii de profil tehnic sau o şcoală profesională, specializarea mecanic /electromecanic, deţinerea unui permis de conducere categoria Tv şi cazierul judiciar.

Pentru posturile disponibile de şoferi de autobuz, înscrierile s-au terminat joi, 15 aprilie. "Persoanele care s-au înscris pentru şoferi vor susţine interviul pe data de 20 aprilie. Dacă în urma acestei selecţii posturile nu se vor ocupa, vom organiza o nouă etapă de angajări", a precizat Genica Totolici, directoarea Transurb Galaţi.

Atât pentru posturile de vatman, cât şi pentru cele de şofer puteţi obţine mai multe informaţii sunând la numărul de telefon 0236/460022, interior 111. În total, vor fi angajaţi 20 de vatmani şi de şoferi de autobuz, în condiţiile în care deficitul de persoane conducător auto se ridică în prezent la 32 de posturi.


CITEŞTE ŞI: Luni, 20 aprilie, începe RECENSĂMÂNTUL traficului rutier

Citit 10796 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.