CSM Arcada - Corona, în finală

CSM Arcada - Corona, în finală
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

VOLEI. Finala Diviziei A1 la volei masculin se va disputa între CSM Arcada și Corona Brașov. Revelația actualului sezon, echipa brașoveană a câștigat meciul decisiv cu Rapid, în deplasare, cu 3-1, iar calificarea vine cu 2-1 la general. Se va juca în sistemul trei victorii din cinci meciuri, primele două jocuri fiind programate la Galați, pe 21 și 22 aprilie, urmează alte două la Brașov (27-28 aprilie), iar dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta va avea loc la Galați pe 1 mai.

TENIS. Rebeca Corciova de la Clubul Dunărea Galați a câștigat categoria senioare la "Trofeul Ilie Năstase", turneu de tenis desfășurat la arena "Valmet" din Brăila. Gălățeanca a trecut pe rând de Ana Efrosa (Coreco Iași) cu 2-6, 6-4, 10-8, Lorena Enache (Tenis Club Buzău) cu 6-3, 7-5 și Maria Stegărescu (CS Major București) cu 6-1, 5-7, 10-4.

NATAȚIE. Sportivii secției de natație a CSM Galați, antrenați de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea au obținut rezultate bune la "Cupa Bistriței", competiție găzduită de bazinul din Bacău. Doi dintre înotătorii de la CSM au urcat pe podium: Erica Maria Grigore a terminat pe locul 3 în proba de 100 metri bras, în timp ce Alexandru Matei Făt a încheiat pe locul 2 proba de 50 metri spate. La rândul lor, Ștefan Stan, Maya Ragea, Eva Banciog și Eva Penciu au terminat în primele opt locuri. Merită remarcat faptul că la competiție au participat și sportivi de la Aqua Sport, care au avut, de asemenea, prestații bune.

Citit 1085 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 14:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro