Meciul Arcada - Steaua, la volei masculin, capul de afiş al acestui weekend

Meciul Arcada - Steaua, la volei masculin, capul de afiş al acestui weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru amatorii gălăţeni ai sportului, partida de volei masculin dintre echipa locală Arcada şi Steaua Bucureşti este capul de afiş al programului competiţional din acest weekend, în Galaţi. Cele două formaţii ocupă locurile 8 – Arcada, cu 7 puncte, respectiv 12 cu 4 puncte, în clasamentul Diviziei A1. Gălăţenii abordează partida într-o perioadă în care manifestă o sensibilă creştere de formă, demonstrată şi după două evoluţii foarte bune: 2-3 la campionii de la Tomis Constanţa şi 3-2 la Unirea Dej, cu o etapă în urmă. În plus, Arcada i-a învins pe bucureşteni în presezon, cu 3-2, în „Cupa Arcada”. Meciul are loc astăzi, la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 17,00. 

Tot astăzi şi tot Sala „Dunărea”,  de la ora 11.30, handbaliştii de la CSU Galaţi, aflaţi în mare formă – cu opt victorii consecutive care-i situează pe primul loc în liga a doua, susţin meciul derbi al etapei a XI-a. Parteneră va fi HCM Argeş Piteşti, care are o singură înfrângere până acum, la fel ca CSU, şi se află pe locul 5 doar pentru că au un meci mai puţin disputat.

În competiţia feminină de volei a eşalonului secund, CSU Galaţi joacă pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti. În clasamentul la zi, bucureştencele au două victorii, în timp ce echipa gălăţeană are la activ doar patru seturi câştigate şi zero puncte, care o plasează pe ultimul loc în Seria Est. Meciul va fi găzduit de Sala „Siderurgistul”, astăzi, ora 14,00. 

Etapă plină şi pentru echipele de handbal juniori II. Fetele din Seria C joacă acasă în turneul trei, în organizarea Clubului United, în timp ce băieţii de la CSS Galaţi joacă în turneul de la Brăila, iar CSS Tecuci – în turneul pe care îl organizeată pe teren propriu.

Echipa de baschet feminin Under 20 a clubului Phoenix „U” (eşalonul secund) va disputa mâine şi luni, pe teren propriu, două partide contând în turul al doilea al Ligii I - tineret. Phoenix „U”  va juca, mâine, de la ora 15,00 cu Sepsi II Sf. Gheorghe, iar luni, de la ora 17,00, cu Sirius Tg. Mureş. 

Altfel, echipa masculină Phoenix „U” va juca în deplasare, astăzi, de la ora 17,00 în  Sala Liceului „N. Bălcescu” din Brăila, cu CS Cuza Sport Brăila, într-un meci din ultima etapă a turului campionatului. În acest moment, echipa gălăţeană ocupă primul loc în grupă, cu şapte victorii din tot atâtea jocuri disputate.

Citit 857 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014 10:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.