TOŢI PENTRU GALAŢI! Florin Nini, manager Phoenix: “Calificarea o obţinem luptând împreună, hocheiştii pe gheaţă şi noi din tribune”

TOŢI PENTRU GALAŢI! Florin Nini, manager Phoenix: “Calificarea o obţinem luptând împreună, hocheiştii pe gheaţă şi noi din tribune”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cluburile sportive gălăţene dau astăzi un exemplu superb de unitate, anunţând că şi-au mobilizat sportivii special pentru a-i susţine din tribune pe hocheiştii de la CSM Dunărea la partida pe care o vor susţine în această seară, de la ora 17.30, cu Corona Braşov, decisivă pentru calificarea în finala Ligii Naţionale.

Clubul de baschet Phoenix a confirmat că va avea la Patinoar cel puţin componenţii celor două echipe de seniori. "Am şi dat pentru luni zi liberă echipei de băieţi, pentru a putea fi toţi la patinoar. Sper să reuşim la timp să mobilizăm şi echipele de juniori. Acum este momentul să arătăm că sportul în Galaţi înseamnă unitate, iar forţa pe care o avem când suntem uniţi să o demonstrăm printr-o calificare istorică în finală. O vom obţine luptând împreună, hocheiştii pe gheaţă, iar noi în tribună", a declarat Florin Nini, managerul clubului Phoenix.

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea va susţine în această seară, de la ora 17.30, meciul al cincilea, ultimul şi totodată decisiv, al semifinalei Ligii Naţionale, în compania deţinătoarei titlului de campioană, Corona Braşov.

Dunărea a câştigat, la Galaţi, primele două meciuri ale semifinalei, apoi le-a pierdut pe cele două de la Braşov, astfel că finalista se va decide în meciul din această seară, de la Patinoarul "Dunărea.

Şi Oţelul a anunţat că va fi cu toată echipa la meci. Florin Cernat, căpitanul echipei: "Vom fi suporteri ai Galaţiului sportiv". Pentru detalii CLICK AICI

CITIŢI ŞI: TOŢI PENTRU GALAŢI/ Unitate cum nu a mai fost vreodată în oraş la meciul pentru o FINALĂ ISTORICĂ

 

 

 

Citit 1157 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.