Echipa DUNĂREA CHEAMĂ GĂLĂŢENII la “ninsoare cu jucării pe gheaţă”, în FINALA campionatului de hochei

Echipa DUNĂREA CHEAMĂ GĂLĂŢENII la “ninsoare cu jucării pe gheaţă”, în FINALA campionatului de hochei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CSM Dunărea a decis ca intrarea spectatorilor să fie gratuită la meciurile trei şi patru ale finalei Ligii Naţionale, în care echipa gălăţeană întâlneşte, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti. Cele două partide sunt programate marţi, de la ora 19,00, respectiv miercuri, de la ora 17,00.

"Banii din încasări ne-ar fi prins tare bine, dar am decis că spectatorii care ne-au susţinut în semifinală merită, în semn de mulţumire, să aibă tot intrare liberă", a spus Claudiu Stoian, conducătorul departamentului administrativ al clubului.

Totodată, acesta a precizat că meciurile de astăzi şi mâine reprezintă prilejul ideal pentru o acţiune destinată copiilor defavorizaţi, în special a celor din centrele de plasament. "Invităm publicul gălăţean la o colectă de jucării de pluş şi dulciuri. Să ne bucurăm împreună de eveniment şi totodată să fim solidari cu aceşti copii, aruncând jucării de pluş pe gheaţă înaintea meciurilor, imediat după prezentarea echipei noastre", a adăugat Claudiu Stoian. Pentru colecta de dulciuri, vor fi amenajate spaţii speciale la intrările în patinoar.

Dunărea conduce cu 2-0 la general, după ce a câştigat în deplasare primele jocuri ale finalei.


 

Citit 2606 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2015 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.