Recitalul tinereţii la Casa Artelor

Recitalul tinereţii la Casa Artelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, 16 aprilie, de la ora 18,30, Casa Artelor vă așteaptă la un recital vocal-instrumental de excepție, intitulat "De la maestru la discipol".

Vor cânta studenţii Facultăţii de Arte, de la clasa de canto a lect. univ. dr. Adelina Diaconu: Mihaela Ariton, Florentina Bogdan, Andra Răzășanu, Ana Sorocaleti.

Îi veți putea asculta şi pe elevii talentați ai Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi. De la clasa de canto a prof. Valeria Drăguș vă vor încânta: Medeea Carolina Drăghici Călin, Matei Iordache, Andreea Mantaroșie, Bianca Necula, Teodora Susanu, Vladislava Trinchineț; de la clasa de pian a prof. Diana Giurea - Rebeca Răducanu; de la clasa de vioară a prof. Manuela Călărași - Cristian Duminică, Iosif Istrate, Angelo Stanciu și de la clasa de chitară a prof. univ. dr. Gabriel Bulancea - Gabriel-Bogdan Ștefan. 

Tinerii vor fi acompaniați cu măiestrie de lect. univ. dr. Ludmila Calalb, lect. univ. dr. Emil Răileanu și prof. Beniamin State.

De asemenea, îi veţi putea asculta în calitate de invitaţi speciali pe foști absolvenți ai clasei de canto lect. univ. dr. Adelina Diaconu: Valeria Drăguș (artist liric al Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leoanrd”), Elena Chirvase (profesor al Liceului de Arte „Haricleea Darclée” Brăila) și Mihaela Mircea (profesor al Școlii „Piano Art Institute” Galați). Nu ratați o seară dedicată artei și talentului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Citit 514 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 12:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro