Ne-am mutat! Delicatese exotice la cofetăria Vera

Ne-am mutat! Delicatese exotice la cofetăria Vera
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

„Clienții fideli știu deja noua noastră adresă: suntem lângă Liceul de Artă, începând din noiembrie anul trecut”, ne asigură Veronica Mazilu, creatoarea brand-ului cofetăriei Vera. Da, vorbim despre locul acela magic, în care prăjiturile au gust de acasă, pentru că ingredientele înseamnă – în primul rând – natural.

Surprize de iarnă. Și nu numai

Iubitorii dulcelui parfumat, al cremelor delicioase, al bomboanelor artistic învăluite în arome, al cozonacilor copleșitori de pufoși, al prăjiturilor tradiționale și moderne deopotrivă, precum și ai tuturor fanteziilor de cofetărie sunt dependenți – trebuie să recunoaștem – de cofetăria Vera. Care, pe lângă faptul că prezintă Galațiului un nou palat al deliciilor dulci – noul sediu aflându-se în imediata apropiere a Liceului de Arte de pe strada Domnească -, se și reinventează: „Ne-am îmbogățit oferta cu tort egiptean (cu blat cu nucă, vanilie și cremă de zahăr caramelizat), prăjitură cu măr verde şi pepene galben, prăjitură cu soc și cu tort Red Velvet (cu blat roşu!)”.

Servicii pe măsura dulciurilor

Tot Veronica Mazilu, sufletul și mintea din spatele cofetăriei Vera, ne asigură că schimbările nu se opresc aici: „Sunt profund atașată de ideea de a-l face pe fiecare om care ne calcă pragul să se simtă primit cu drag, cu atenție – clienții ne sunt prieteni. De aceea personalul, care înțelege filozofia mea, este în egală măsură preocupat de îmbunătățirea permanentă a serviciilor”.

Vorbește cu pasiune despre delicatesele pe care le creează: îmi explică  faptul că se ocupă personal de designul și compoziția torturilor - în cazul persoanelor care comandă tot pachetul (tort, candy bar, livrarea produselor) pentru diverse evenimente. Zâmbind încântată, îmi prezintă vitrina plină de  minitortuleţe (cu mascarpone, toffee, fructul pasiunii), torturi de ciocolată, de pere, Vanilla Krantz (conceput după o reţetă tradițională), prăjituri de casă (Albă ca Zăpada, cu nucă, cu caramel, nelipsiții faguri şi nucile umplute), fursecuri şi patiserie. 

Vera-dependența

Cofetăria Vera poate fi contactată pentru comenzi la telefon 0740 06 63 20, iar pe Facebook - Cofetăria Vera.

Personal, dacă mă întreabă cineva, pot doar să afirm că niciodată nu am putut cumpăra doar lista cu care mă trimite soția mea la cofetărie – tentațiile sunt prea puternice. Eh, bine că nu am alte defecte ;)

(P)

 
Citit 10715 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2020 11:37