Liderul celei mai importante organizații de învățământ superior din America și ministrul român al educației vor deschide conferința TDST 2021 la Universitatea Danubius

Liderul celei mai importante organizații de învățământ superior din America și ministrul român al educației vor deschide conferința TDST 2021 la Universitatea Danubius
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dr. Ronald Crutcher, Președinte al consiliului director al Consiliului American pentru Educație, precum și Președinte al Universității Richmond din Statele Unite, a spus că “abia așteaptă să participe la conferința Two Democratic Societies in Transition: Exploring the Dynamics of a Post-Covid World” care va avea loc la Universitatea Danubius între 13 și 16 Septembrie.

Acesta a continuat afirmând: “Consider că acest eveniment se va desfășura la momentul oportun date fiind noua administrație Biden și celebrarea celei de-a zecea aniversări a Parteneriatului Strategic pentru Secolul XXI între Statele Unite ale Americii și România. Este, într-adevăr, o onoare pentru mine să particip la acest eveniment istoric”.

Dr. Crutcher se va adresa audienței în cadrul sesiunii plenare a conferinței, alături de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Cei doi își vor prezenta perspectivele în ceea ce privește “Rolul instituțiilor de învățământ superior în facilitarea progresului social din societățile democratice”. Un număr impresionant de personalități academice, factori decizionali și studenți din România și din America vor susține, de asemenea, prezentări în cadrul evenimentului care se va desfășura în format mixt. Informații suplimentare referitoare la înregistrarea personală sau online găsiți la adresa: www.conferences.univ-danubius.ro/index.php/TDST/TDS2021, precum și pe site-ul Universității: univ-danubius.ro.

P

Citit 1774 ori Ultima modificare Luni, 23 August 2021 12:25