Deschiderea Laboratorului IVFuture

Deschiderea Laboratorului IVFuture
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Compania IVFuture anunță că în data de 01.10.2021 a avut loc inaugurarea Laboratorului IVFuture din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie și Electronică din Galați.

Acest eveniment are loc în urma acordului de parteneriat încheiat cu Universitatea Dunărea de Jos Galați, în urma căruia a fost dotat un laborator de informatică cu aparatură în valoare aproximativă de 70.000 lei ca prim pas în sprijinul privat pe care compania îl oferă mediului academic. Pe parcursul primilor 3 ani de colaborare, prin contracte de sponsorizare, compania va investi periodic în echipamente electronice de ultimă generație.

Obiectivul principal al acestui parteneriat este de a sprijini și dezvolta mediul academic din orașul Galați, oferind astfel studenților din domeniul IT oportunitatea de a studia, a se specializa și angaja în comunitatea natală. Locurile de muncă bine plătite sunt de regulă în sectorul privat și ele generază o bază durabilă de taxe și impozite dar mai mult de atât, ele creează o piață de bunuri și servicii care duc la o dezvoltare socială sănătoasă. 

IVFuture este compania cu cea mai mare cifră de afaceri (cu capital integral românesc) a anului 2020 și 2021 din domeniul său de activitate din Județul Galați. Compania a fost premiată de către Patronatul IMM Galați în cadrul evenimentului „Ziua întreprinzătorului din România” din luna Septembrie a.c.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta online la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau puteți obține cele mai recente actualizări pe paginile noastră de social media: IV Future | Facebook Facultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica - Acasă | Facebook .

Investim în viitorul studenților din Galați!

P

Citit 3746 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Octombrie 2021 01:18