Momentul în care un elicopter rusesc este doborât de o rachetă (VIDEO)

Momentul în care un elicopter rusesc este doborât de o rachetă (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat sâmbătă un video în care afirmă că apare un elicopter rusesc de atac, în momentul în care este doborât de o rachetă.

În imagini se vede un elicopter care zboară la joasă altitudine, în momentul în care este lovit în zbor de o rachetă și se prăbușește, după care explodează la contactul cu solul.

„Așa mor ocupanții ruși. De data asta, un elicopter!”, a scris Ministerul ucrainean pe Twitter, unde a postat filmarea, potrivit Digi24.ro.

Oficialii ucraineni nu precizează unde a avut loc incidentul. Din imagini se vede că atacul se petrece undeva pe un câmp, lângă o șosea, în apropierea unei zone locuite, care apare în fundal.

După nouă zile de război, forțele ruse încă nu au reușit să cucerească orașele mari ale Ucrainei. Mariupol este supus unei blocade, anunță primarul. La Cernihov, unde vineri noapte s-a înregistrat o explozie uriașă, se aud sirenele, la Sumî au loc lupte de stradă, iar Kievul este în continuare sub amenințarea unei coloane impresionante de vehicule militare care se îndreaptă spre oraș.

Rușii au încălcat acordul de încetare a focului în Mariupol. Confruntări între civili și soldații ruși, în orașele ocupate. Detalii

Citit 1536 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Martie 2022 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.