Cele mai interesante personaje în serialul Lucifer

Cele mai interesante personaje în serialul Lucifer
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pasionații de filme polițiste cu rezolvare de cazuri misterioase pot descoperi un serial inedit pe această nișă, cu elemente de fantezie, mistice, fantastice. Disponibil și în România pe platforma de streaming online Netflix, serialul Lucifer este foarte apreciat de public la nivel internațional, fiind lansate nu mai puțin de 6 sezoane în intervalul 25 ianuarie 2016 - 10 septembrie 2021.

Serialul se învârte în jurul poveștii lui Lucifer Morningstar (interpretat de Tom Ellis), care abandonează iadul pentru Los Angeles. Acolo, decide să conducă propriul club de noapte, Lux, dar este atras în rezolvarea de cazuri de crime alături de Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD), pentru care activează în calitate de consultant. Distribuția îi include pe Lauren German ca detectivul Chloe Decker, Kevin Alejandro ca detectivul Daniel Espinoza, D. B. Woodside ca Amenadiel, Lesley-Ann Brandt ca Mazikeen, Rachael Harris ca Dr. Linda Martin și Aimee Garcia în rolul personajului Ella Lopez. Filmările pentru serialul Lucifer au fost realizate inițial în Vancouver, apoi în Los Angeles.

Dacă Lucifer este nimeni altul decât Diavolul, reinterpretat în stil modern, despre care aflăm că nu ar fi malefic în sine, ci doar forțat să își dezvolte plăcerea de a pedepsi oamenii vinovați, iată că există multe alte personaje foarte interesante în serialul produs de Jerry Bruckheimer Television, DC Entertainment și Warner Bros. Television:

Chloe Decker

Lucifer dezvoltă o atracție puternică față de Chloe Decker, detectiv la LAPD. Alături de aceasta, rezolvă o mulțime de cazuri de crimă cu autor necunoscut. Însă despre Chloe Decker aflăm că nu este un om obișnuit, ci are o legătură cu planurile divine despre care nici ea nu știe. Lucifer este vulnerabil atunci când este aproape de Chloe Decker, fiind singurele momente în care ar putea fi rănit sau ucis.

Amenadiel

Înger trimis pe Pământ pentru a-l convinge pe Lucifer să revină în iad, Amenadiel este unul dintre frații acestuia. Are inițial capacitatea de a încetini trecerea timpului, dar cu timpul ajunge să își piardă puterile și chiar aripile de înger. Devine un personaj principal, activ în foarte multe episoade.

Ella Lopez

Poate singurul personaj 100% uman cu un profil interesant, Ella Lopez lucrează de asemenea la LAPD. Are o personalitate complexă, plăcută în general de toate personajele. Religioasă, sinceră, caldă, Ella Lopez surprinde în unele momente, când aflăm aspecte neștiute ale personalității sale. Când îl însoțește pe Lucifer la Las Vegas, se dovedește că este un numărător de cărți la BlackJack atât de bun încât este interzisă de la cel puțin un cazinou. După cum observăm în filme, în SUA jocurile de cazino sunt foarte populare în variantele lor clasice, în timp ce în România cele mai multe cazinouri veritabile - cu sloturi și mese cu dealeri live - se pot găsi mai degrabă online.

Marcus Pierce

Un personaj aparte este nimeni altul decât Cain, personajul biblic ce și-a ucis fratele, pe Abel. Despre acesta aflăm că a fost pedepsit să nu moară niciodată, el trăind pe Pământ printre oameni de-a lungul timpului. Acum, este chiar locotenent de poliție. Cain îl întâlnește pe Lucifer și acceptă ajutorul Diavolului pentru ca în sfârșit să moară.

Mama lui Lucifer

Exact ca în legendele cu zeii din Olimp la greci, avem de-a face în serialul Lucifer cu multe relații de familie în explicația divinității. Astfel, apare o zeiță, mama lui Lucifer, unul dintre cei doi co-creatori ai universului, mama îngerilor. Aceasta apare în Los Angeles transpusă în trupul lui Charlotte Richards, un om obișnuit.

(P)

Citit 1292 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.