O rochie și o geantă elegantă - mereu o provocare

O rochie și o geantă elegantă - mereu o provocare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Niciodată, când vorbim de alegerea unei rochii, pentru o femeie nu este o misiune ușoară. Indiferent care ar fi evenimentul pentru care căutăm o rochie, alegerea ei presupune o selecție dintr-o varietate de modele, material și culori.

La fel de adevărat este că sunt și femei pentru care clasicul este soluția pentru orice eveniment. De la Coco Chanel până în zilele noastre, rochia neagra clasică este elementul care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Este rochia mereu la modă, indiferent de tendințe și nicio femeie nu va da greș purtând-o. Fie că este un eveniment fericit de familie, fie că este unul mai puțin fericit, fie că este un eveniment la birou, fie că este o petrecere cocktail sau o reuniune casual, între prieteni, acest tip de rochie nu va fi un fiasco.

Rochia neagră poate fi elegantă atunci când evenimentul o cere, accesorizând-o cu bijuterii extravagante, poate fi sobră la nevoie, poate fi serioasă, impunând respect. Eleganța rochiei negre clasice este incontestabilă și nicio femeie nu ar gafa alegând-o.

Nu este nimic greșit, ba din contră, a se alege variația de culori pentru un eveniment în care eticheta cere o rochie elegantă. O colectie de rochii elegante într-o gamă infinită de culori pe care o găsim pe Fashion Days, este practic imposibil să nu ne fie întrunite toate cerințele în alegerea unei rochii elegante.

Eleganța este o noțiune oarecum relativă, înțeleasă destul de diferit de fiecare femeie. Unele femei înțeleg printr-o rochie elegantă una exclusiv lungă, altele înțeleg că trebuie să fie plină de paiete, strasuri sau confecționată din materiale glamour, cât mai strălucitoare posibil.

Doar eleganța clasică este invariabilă, niciodată demodată, indiferent de tendințe.

 

La majoritatea evenimentelor, rochiile femeilor au ca scop atragerea atenției și eventual puțină invidie din partea suratelor. Orice femeie își dorește să fie întrebată de către restul participantelor la eveniment de unde și-a cumpărat rochia. Orice femeie își dorește să aibă rochia cea mai frumoasă și să fie admirată. Este o nevoie a femeii de a trezi admirație, de a fi cea mai frumoasă, cea mai elegantă, cea mai cea și da, rochia elegantă cumpărată de pe Fashion Days o va aduce în această ipostază mult dorită.

Alături de rochii, în garderoba unei femei gențile ocupă un loc foarte important. Cu cât sunt mai multe, mai variate, cu atât mai bine.

O femeie de succes are de obicei mai multe genți, fiecare asortată evenimentului sau activitatea. Ele vor fi din materiale calitative, de obicei piele, iar modele vor varia în funcție de activitate. La birou se va purta geanta office, în care să încapă documente sau alte necesare activității, la o ieșire cu prietenele se va aborda un stil casual iar la o petrecere o poșeta de dimensiuni mici, asortată cu restul ținutei.

Luând în considerare oferta variată de genti de dama de la Fashion Days nu am putea spune că vom rămâne vreodată fără genți. Diverse modele, materiale, culori vin să completeze ținutele noastre, întregindu-ne imaginea la care ținem atât de mult.

(P)

Citit 1244 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2022 12:00