Zepter România își redeschide porțile în Galați!

Zepter România își redeschide porțile în Galați!
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 11:00, Zepter România își redeschide porțile pentru publicul din Galați în Clădirea Vox Center, etajul 3 din str. Brăilei nr. 7-9.

Consultanții Zepter sunt pregătiți să întâmpine locuitorii din Galați cu produse de cea mai înaltă calitate, rezultatul a peste 35 de ani de experiență ai companiei Zepter în patentarea celor mai bune tehnologii și soluții pentru o viață mai bună și îndelungată. 

Catalogul Zepter acoperă toate categoriile de produse din domeniul sănătății și al frumuseții: de la dispozitive medicale pe bază de terapie cu lumină hiperpolarizată, ochelari terapeutici, purificatoare de aer și de apă, vase și electrocasnice care permit gătirea sănătoasă a mâncării, până la un sistem complet format din saltele, toppere și perne pentru un somn cât mai odihnitor. 

Cei interesați să afle mai multe informații despre produsele Zepter sunt invitați să sune la numărul de telefon +40 744 587 526.

Zepter România este parte a grupului Zepter International, o întreprindere globală de origine elvețiană și o companie multibrand care produce, vinde şi distribuie în întreaga lume produse exclusive, inovatoare, unice şi de cea mai bună calitate, în principal prin proprii consultanţi de vânzări, dar şi prin magazine exclusiviste. 

Zepter România este prima companie de vânzări directe care a pătruns pe piața românească, încă din 1993, având în prezent o echipă formată din angajați și colaboratori prezenți în toată țara. De la înfiinţarea sa, Zepter şi-a impus standarde de calitate foarte exigente şi a devenit o parte esenţială a milioane de vieţi din întreaga lume. Viziunea Zepter, calitatea superioară a produselor sale inovatoare și sistemul de vânzare unic cu peste 100,000 de angajați și consultanți în întreaga lume contribuie la succesul companiei Zepter. 

 

(P)

Citit 2141 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 09:13