UPDATE. Semafor rupt de un camion pe strada Domnească

UPDATE. Semafor rupt de un camion pe strada Domnească
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE: În intersecţie se lucrează la ridicarea şi reamplasarea semaforului căzut.


Un stâlp care susține semaforul montat la o trecere de pietoni din centrul orașului a fost pus la pământ luni, 23 ianuarie. Este vorba despre pilonul de susținere de la intersecția străzilor Domnească și Basarabiei, lângă Direcția Agricolă, căzut, se pare, după ce ar fi fost acroșat de un camion al cărui șofer nu a apreciat corect distanța în momentul în care a virat la dreapta, spre Calea Prutului. Odată cu stâlpul și semaforul pe care îl susținea, a căzut și indicatorul care semnalizează trecerea de pietoni. Este de așteptat ca cei care se ocupă cu mentenanța semnalizării rutiere în oraș să pună pe picioare stâlpul și să redea în funcțiune semaforul, în ciuda faptului că luni și marți angajații din sistemul bugetar sunt liberi.

Citit 7107 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2023 07:33

3 comentarii

  • postat de Ichim
    Marți, 24 Ianuarie 2023 09:16
    89.136.0.***
    Concluzia unui privitor bagator de seama, aflat la moment in zona intersesctiei – “atat pot incompetentii platiti sa poata”!
    Iar realitatea cruda subliniata si de “mai marii schengen” – este ca - in Romania nu se respecta legea, deoarece “entitatile cu competente sunt incompetente”!
    Lipsa centurii ocolitoare si existenta de depozite in zona nu este scuza.
    Legea trebuie sa fie una pentru toti, fara exceptia, care atrage alte zeci de exceptii si incalcari! Camioanele gen TIR pot descarca si transborda marfurile in mijloace de transport mai mici (asa cum se face inclusiv in alte orase din Romania, pentru a nu adduce in discutie tarile vestice, unde sunt confiscate mijloacele infractiunii/contraventiei, pana la achitarea amenzilor, deloc mici)!
    Iar camioanele din Ucraina si Turcia pot fi determinate sa respecte legea prin semnalizari multe si mari, respective bine illuminate noaptea, cat si prin prezenta permanenta a unor echipaje de politie (de frontiera, rutiera, locala, a animalelor, jandarmi, rurala, si, care mai sunt), la fiecare intrare in oras, inclusiv in zona portuara, care sa asigure respectarea normelor legale (prin indrumare si prevenire), sa amendeze incalcarile sis a interzica accesul!
    Sau cum se zice - “Daca vrei poti, iar daca esti platit, stii cum sa poti/faci!”
    0
    0
  • postat de Rruutut
    Marți, 24 Ianuarie 2023 06:55
    51.179.38.***
    @Marian nu pot să te contrazic dar știu că mai sunt indicatoare rutiere prost amplasate sau ascunse de coronamentul copacilor. De asemenea trebuie să existe firme/ depozite pe raza municipiului. Domneasca este plină de locații de genul ăsta. Mai există și posibilitatea ca într-adevăr tirul să fi tranzitat orașul fără să treacă pe la vre-o firmă și să o facă din necunostinta, prostie. Șoferii de tir sunt din ce în ce mai puțini și de calitate mai slabă din cauza condițiilor de muncă.
    A .... să nu uit. Galațiul nu are centura de tranzit și din cauza asta vedem multe tiruri prin oraș. E inevitabil ca să mai vedem din cand în când și câte unul rătăcit.
    0
    0
  • postat de Marian
    Luni, 23 Ianuarie 2023 23:42
    92.83.34.***
    Camionul este de Ucraina sau de Turcia 100%. Peste tot prin oras vezi ca ies de pe stradute tiruri de ucraina si nu pt.ca nu sunt indicatoare de interzis camioane ci pt.ca soferii nu vor sa respecte semnele de circulatie pt ca politistii ridica din umeri si nu aplica legea!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.