Comunicat de presă

Comunicat de presă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

PNL sărbătorește „Femei de 10+!”

Există femei de 10 și femei care reușesc să exceleze în domeniul lor de activitate și să tindă spre un 10+.

Pornind de la această idee, Organizația Județeană a Femeilor Liberale Galați, condusă de Iulia Sorocoleț, derulează în martie campania „Femei de 10+!”, campanie ce s-a bucurat de sprijinul direct al președintelui Organizației Județenea PNL Galați, senatorul George Stângă, și al prim-vicepreședintelui Organizației Județene a PNL Galați, deputatul Onuț Atanasiu.

Scopul campaniei este de a promova femeile excepționale din comunitatea gălățeană, implicate activ în diverse domenii.

Categoriile din care au fost selectate sunt variate: sănătatea, educația, antreprenoriatul, cultural – artistic și sportiv, pentru că excelența poate fi prezentă în multe ramuri ale activității.

1. Mioara Baciu este membră a Uniuni Ziariştilor Profesionişti din România, Inspector la ANAF - Direcția Generală Regională A Finanțelor Publice Galați. A câștigat anul acesta, Premiul l, la Festivalul  internațional Concurs de Creație literară „Freamăt de codru și ape”, Slănic Moldova din 15.01.2023.

2. Irina Poteră este economistă, antreprenor din anul 2015, cu o afacere ce se dzvoltă îm în Galați și București. Este recunoscută în Galați pentru înghețata artizanală și dulciurile raw vegane (nepreparate termic, fără zahăr rafinat, gluten, lapte animal, fără uleiuri hidrogenate și coloranți artificiali) pe care le găsim în incinta Gelateriei Love it Raw (zona Spicu).

3. Cristina Stângă este absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, fondatoare  sigurului spațiu de coworking C. Hub, din Galați. Membră în Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM și membră fondatoare în Asociația Femeilor Profesioniste, pune suflet în tot ceea ce face, automotivarea fiind unul dintre punctele ei forte.

4. Mirela Hodorogea Lupu este referent de Specialitate la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”. O activitate spectaculoasă în acord cu tinerețea ei: Consilier juridic, Programator, Mentor, Prezentatoare TV, Inspector Resurse Umane, Absolventă a Facultății de Psihologie și Master în Științe Penale. O elevă de nota 10, o fiică de nota 10, soție și mamă de 10. Clar o femei de 10 +!

5. Alina Liliana Cozma este profesoară de Limba si literatura Română, titular de nota 10 la Seminarul Teologic Sf. Apostol Andrei, Galați. Interesantă de perfecționare în domeniul ei, a obținut gradul didactic I și II cu nota 10.

6. Anastasia Budeșteanu, este o tânără de 20 de ani care a reprezentat orașul Galați, ajungând anul trecut până în finala „Vocea României”. Irina Rimes i-a propus să-i scrie o piesă iar Tudor Chirilă i-a apreciat „grația interpretării”.

7. Dacă mergeți la teatru cu siguranță o cunoașteti pe Oana Preda. A studiat la Liceul de Artă  "G. Apostu" Bacău, secţia engleză - design vestimentar și apoi la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, clasa prof. Ion Cojar – Ştefan Radof. Din 1999 este – actriță a Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galaţi, unde a înterpretat roluri remarcabile. A câștigat o menţiune pentru interpretarea unui rol principal feminin pentru rolul Rosaura din spectacolul "Mincinosul" de Carlo Goldoni, regia: Ion Sapdaru, în cadrul Festivalului Național de Comedie – Galaţi, 2006; Premiul Municipiului Galaţi pentru rolurile Julieta din „Romeo și Julieta” de W. Shakespeare, regia: Cătălin Vasiliu şi Mona din „Steaua fără nume” de M. Sebastian, regia: George Motoi, Galaţi, 2003.

8. Ecaterina Necșulescu a îmbinat cu succes activitatea academică cu cea de profesionist în domeniul Contabilității și Auditului. Este conferențiar universitar doctor la Universitatea DANUBIUS din Galați. Până în anul 2021 a fot decan al Facultății de Sțiințe Economice și Administrarea Afacerilor, a fost și Președinte al Senatului acestei universități. Este președinte al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, CECCAR, precum și pe aceea de  Președinte al experților contabili la nivelul județului Galați

9. Claudia Sava profesează în domeniul sportiv din anul 1995, de la terminarea facultății iar din 1997 este angajată la clubul sportiv școlar Galati ca antrenor, cu rezultate foarte bune realizate alături de sportivi la campionatele naționale. A fost sportivă de înaltă performanță: campioană națională la copii și vicecampioană cadeți cu echipa de fete. A practicat înotul, a participat alături de echipa facultății A.N.E.F.S la concursuri universitare unde a obținut locul 1.

(P)

Galerie de imagini

Citit 2777 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2023 12:13