Gălățean dispărut, găsit spânzurat lângă casă

Gălățean dispărut, găsit spânzurat lângă casă
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost găsit fără viață, la capătul a cinci zile după ce nu a mai dat niciun semn familiei și celor apropiați. De la finele săptămânii trecute, de pe 11 martie, nimeni nu mai știa nimic de Adrian S., care plecase de acasă fără a spune unde și nici nu mai răspundea la telefon. S-au gândit că, fiind om în toată firea, nu ar fi trebuit să își facă foarte mari griji, însă, odată ce zilele treceau și nu aveau niciun semn de la el, au intrat la bănuieli. Au lansat un apel pe rețelele de socializare, în speranța că astfel cineva care îl cunoaște sau care l-a văzut le va da un indiciu.

Miercuri, 15 martie, au mers chiar și la poliție, unde au anunțat oficial dispariția bărbatului. La nici 24 de ore de la semnalare, au avut parte de cea mai neagră veste. "Membrii familiei au sesizat Secția 1 Poliție cu privire la dispariția bărbatului, susținând că nu mai aveau nicio informație despre el de pe data de 11 martie. La scurt timp de la sesizare, persoana semnalată ca dispărută a fost găsită decedată, într-o cameră a unui imobil din zona Portului", au precizat surse din cadrul IPJ Galați.

Adrian a fost găsit spânzurat, ipoteză care duce în primă fază la ideea că acesta și-ar fi luat viața. Circumstanțele exacte care au condus la această tragedie vor fi stabilite și în urma necropsiei, care ar trebui să lămurească o mare parte dintre posibilele aspecte cu implicații asupra stării bărbatului. Concluziile medico-legale vor fi extrem de importante în clarificarea anchetei pentru ucidere din culpă deschisă de poliție, conform procedurilor, în condițiile în care Adrian nu ar fi lăsat în urma sa niciun mesaj prin care să își explice gestul extrem.

Citit 7084 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.