Gălăţeanca Andra Maria Leon a făcut spectacol la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Gălăţeanca Andra Maria Leon a făcut spectacol la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

La doar 16 ani, gălăţeanca Andra Maria Leon a oferit un moment fermecător, vineri noaptea, la „Românii au talent”. A cucerit atât publicul, cât şi juriul. „Vei fi o apariţie foarte iubită în emisiune, pentru că eşti neprofesionistul care îşi descoperă un talent, pe care încearcă să îl perfecţioneze singur. Eşti reprezentantul  celor mai mulţi dintre cei care ştiu că au un talent, dar care nu au avut încă îndrăzneala să îl afişeze aici, pe scenă”, i-a spus Andi Moisescu.

„Îmi place să cânt la pian şi am descoperit asta încă de la trei ani. Eram în Coreea datorită părinţilor mei şi am văzut că pur şi simplu îmi place să fac asta. Am venit la Românii au talent să arăt ce pot, să văd dacă am potenţial, să am mai multă încredere în mine”, a mărturisit adolescenta.

Tatăl ei este inspector naval, dar în adolescenţă avea părul lung şi cânta la chitară pe străzile oraşului. De la el a învăţat Andra să fie liberă şi să spună ceea ce gândeşte. A învăţat să cânte la pian fără profesor şi fără cursuri, doar de pe YouTube. Cu toate acestea, nu se gândeşte la o carieră artistică: „Eu am locuit în Coreea şase ani, pentru că tata acolo a lucrat. Ne-am întors în România pentru că am avut o problemă cu bunica mea şi am vrut să-i fiu alături. A avut cancer şi chiar am vrut să am grijă de ea. De aceea vreau să merg mai departe pe tot ce înseamnă medicină, pentru că nu vreau să mai existe persoane care să treacă prin aşa ceva. E dureros pentru toată lumea, şi nimeni nu merită asta”.

Piesa aleasă, „I Will Survive”, a avut parte de o interpretare inedită cu accente actoriceşti, după cum a remarcat Dragoş Bucur: „Mi se pare foarte interesantă abordarea aceasta a melodiei. E piesa pe care eu şi colegii mei din facultate încheiam fiecare petrecere. Îmi trezeşte nişte nostalgii şi mi-a plăcut foarte mult felul în care te-ai jucat pe ea. Faptul că ai inclus elemente de actorie”.

„Am descoperit o adolescentă cu personalitate. Chiar dacă vei face sau nu o carieră de muzică, este extraordinar modul în care tu şi-ai găsit calea de a te exprima, este foarte frumos”, i-a spus Andra.

„Pe lângă talent - pe care este evident că îl ai - eu descopăr şi înţelepciunea la tine. Îţi cunoşti limitele, şi ţi-ai dirijat interpretarea în limitele în care stăpâneşti pianul, pe care l-ai învăţat singură. Vocea te ajută foarte tare. Este evident că eşti o fire care se simte liberă când începe să cânte. Muzica te eliberează. Vei fi o apariţie foarte iubită în emisiune pentru că eşti neprofesionistul care îşi descoperă un talent şi pe care încearcă să îl perfecţioneze singur. Eşti reprezentantul celor mai mulţi dintre cei care ştiu că au un talent, dar nu au avut încă îndrăzneala să îl afişeze aici, pe scenă”, a conchis Andi Moisescu.

„E clară treaba, din partea mea ai un mare Da”, a fost votul lui Mihai Bobonete.

Cu patru Da-uri, gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare.  

Citit 2380 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2023 21:10

1 comentariu

  • postat de Foarte bune Andra prinde, are amprentă.
    Duminică, 19 Martie 2023 11:35
    109.166.132.***
    Talent este, voce este iar cu pianul, surprinzător de bine, având în vedere că a învățat singură, autodidact, să cânți la pian prin propriile forțe, unde cel puțin trebuie să ai îndemânare, tehnică destul de greu să apeși pe clape, iar urechea muzicală, este mai rar, deci există cu prisosință. Inter
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.