Notarii au achiziţionat un microbuz pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi şi a bolnavilor de cancer

Notarii au achiziţionat un microbuz pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi şi a bolnavilor de cancer
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În cadrul unei iniţiative private, un grup de notari din cadrul Camerei Notarilor Publici Galaţi, au achiziţionat un microbuz Mercedes Vito, adaptat special pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi.

Microbuzul a ajuns la Galaţi şi a fost donat unei fundaţii care lupta împotriva cancerului şi unei asociaţii care acordă sprijin persoanelor cu dizabilităţi, urmând ca acesta să fie utilizat pentru a asigura transportul gratuit persoanelor cu dizabilităţi şi bolnavilor de cancer la medic, la instituţiilor statului, pentru participarea la audienţele solicitate sau în scopul perfectării unor documente şi acte notariale.

“Le multumesc acelor colegi notari care s-au implicat in acest proiect si care au ţinut să rămână anonimi. La propunerea acestora vom continua şi cu alte proiecte sociale” a declarat  prof. univ. dr. Bogdan Ciucă - preşedintele Camerei Notarilor Publici Galaţi.

Menţionăm că, notarii publici din Vrancea, Brăila şi Galaţi şi Camera Notarilor Publici Galaţi se implică an de an, discret şi constant, în numeroase proiecte sociale.

(P)

Galerie de imagini

Citit 1091 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2023 11:48